10 raske fakta om tyske hyrder

Pin
Send
Share
Send

jeg har en tysk gjeterbilde av Jeff fra Fotolia.com

Like kosete som en bamse for de som bryr seg om dem og kaldt som is for de som ikke gjør det, elsker tyske hyrder venner, moro og mat. Men de er ivrige etter å behage og enda mer ivrige etter å se hva som skjuler seg i buskene.

Reservert

Tyske hyrder elsker eierne sine, men er ikke så glad i fremmede. Riktig trente og sosialiserte hyrder er ikke aggressive overfor fremmede, men de gjør det kjent at de ikke vil at noen de ikke er kjent med skal krysse inn på deres territorium.

Beskyttende

I tillegg til å være litt ujevn med fremmede, gjeter gjeter ut en ondskapsfull bark når noen banker på døren din. Og de vil ikke nøle med å beskytte de som elsker dem hvis det skulle oppstå fare. De er spesielt - og noen ganger til en feil - beskyttende for barn.

Energisk

Tyske hyrder trenger en måte å forbrenne litt energi på, fordi de har mye. De krever daglige turer og spilletid. Hvis de ikke blir trent ordentlig, vil de ofte svare med å være destruktive, bjeffe, løpe vilt inne i huset og generelt opptre.

Intelligent

Synonymt med intelligens, ble tyske hyrder rangert som tredje da mer enn 200 AKC-dommere vurderte over 100 raser på deres intelligens. De er enkle å trene, og lærer mange enkle kommandoer i så lite som fem repetisjoner.

Nysgjerrig

En tysk gjeter er ikke en som holder seg borte fra noe fordi han ikke er sikker på hva det er. De elsker å utforske omgivelsene, og sjekker ofte ut en grense for en hage når de går utenfor hver dag. Nysgjerrigheten deres merkes spesielt når de er valper, og kommer inn i alt de kan få potene og nesen på.

Agile

Tyske hyrder kan nesten umiddelbart bryte seg i toppfart, stoppe plutselig og runde et skarpt hjørne uten å snuble over seg selv eller omgivelsene. Det er en av mange grunner til at de ofte brukes som politi- og militærhund. Valper er betydelig mindre elegante, på grunn av deres lange lemmer kan de ikke helt takle.

Hip dysplasi

Selv om tyske hyrder lider av mange typer medisinske tilstander, er de oftest forbundet med hoftedysplasi. Den svekkende tilstanden er ofte et resultat av dårlig avlspraksis. Hvis du får en valp fra en oppdretter, må du alltid spørre Orthopedic Foundation for Animals for å sikre at valpens foreldre har gode hofter.

Tre farger

En blanding av beige og svart er den vanligste fargetypen for tyske hyrder, men det finnes også solide og solide hvite hyrder. Hvis du noen gang planlegger å vise valpen din, bemerker American Kennel Club at hvite hyrder er diskvalifisert.

Stor

Selv om mange tyske hyrder forblir noe tynne gjennom de to første årene av livet, fylles de raskt ut etterpå. De er store og kraftige hunder, fra 22 til 26 tommer og vanligvis mellom 50 og 90 pund, med hunner i den nedre enden av spekteret. Hvis de ikke er ordentlig opplært, kan de lett trekke en voksen til bakken hvis de løper etter noe.

Felling

Tyske hyrder er produktive skjeggere. Børst en i 15 minutter, så ser du håret flyte i luften igjen 15 minutter senere. Daglig børsting er den eneste måten å forhindre ansamling av hår i huset ditt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Afrikanske migranter trakasserer tyske jenter Vi er konger, vi kontrollerer de tyske jentene (Juli 2024).

uci-kharkiv-org