Hvorfor legge til benmel til hjemmelaget hundemat

Pin
Send
Share
Send

Du er en så god hundeforelder, du har bestemt deg for å gå en ekstra mil og gjøre hjemmet til valpens mat i stedet for å mate hennes kjøpte kibble. Du får helt sikkert et takknemlig kyss av takknemlighet.

Fordeler med beinmåltid

Benmel er bare det: et pulveraktig måltid laget av hover og bein fra storfe og andre dyr. Den er fylt med næringsstoffer som er viktige for hundens helse som kalsium, fett, protein og fosfor. Det hjelper med å bygge og vedlikeholde sterke tenner og bein, er gunstig for næringsopptak, kan hjelpe til med fordøyelsen og har vært kjent for å lette gass og diaré. I sin bok om naturlig helse for hunder og katter, anbefaler Liz Palika at du mater fiskeolje til hunden din når du mater benmelet for å hjelpe metabolisere det riktig.

Hvor får man kjøpt

Benmel er ganske lett å finne, men pass på hvor du kjøper det. Vet Info advarer mot å mate hundemelbenet ditt som er kjøpt fra hjemmebutikk og hagebutikk, da den typen benmel ble utviklet for gjødsling og er giftig for hunden din. I stedet kjøper du beinmel til hunden din i en dyrebutikk og les på etiketten for å sikre at du får benmel som er spesielt beregnet på dyreforbruk.

Lag din egen

Å lage ditt eget benmel kan gjøres ganske enkelt og kan være en sparer penger hvis du har noen bein igjen fra et måltid. Fjærkrebein anbefales når du lager ditt eget benmel fordi de er enkle å jobbe med, splitter og brytes lett, men du kan også bruke biffbein. Bare skjær beinene i små biter mens de fremdeles er myke, før de tørker ut. (Det kan hende du må koke biffbein for å gjøre dem smidige nok til å kutte.) Tørk de små beinbitene i noen dager, la dem stivne og tørke grundig før du legger dem i en krydderkvern og maler dem til pulver.

Sunn oppskrift på hundemat

Du kan sette sammen et raskt og sunt måltid for hunden din ved å bruke 2 1/2 kopper kokt bulgar hvete, 1/2 pund kokt kjøtt som strimlet kylling eller malt hamburger, 1 ss fiskeolje og 2 ss benmel. Bland ingrediensene grundig og server til hunden din. Rester, hvis det er noen, kan lagres i en tildekket beholder i kjøleskapet i opptil tre dager.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Passering Phoenix 7mnd (Kan 2024).

uci-kharkiv-org