Hvordan adoptere en tekopp Chihuahua

Pin
Send
Share
Send

jeg chihuahua bilde av agoxa fra Fotolia.com

Tekopp Chihuahua er kallenavnet som er gitt til den minste versjonen av denne allerede miniatyr hunderasen; "tekoppen" er ikke en egen rase eller type Chihuahua. Ofte er den vanskeligste delen av å adoptere disse små gutta å finne en - men hvis du er tålmodig, vil det skje.

Trinn 1

Finn en lokal Chihuahua-redningsgruppe eller et dyrehjem. Chihuahuas som har mistet hjemmene sine, havner ofte på slike steder, der de venter på at noen skal komme og adoptere dem. Det er ikke uvanlig at redningsgrupper plasserer slike hunder i fosteromsorg mens de venter, så det kan være vanskelig å se tilgjengelige hunder når som helst. Krisesentre holder derimot kostnadene sine i kenneler for hånden, hvor du kan se de som er tilgjengelige eller vil være tilgjengelige for adopsjon.

Steg 2

Fullfør nødvendig papirarbeid før du adopterer tekopp Chihuahua. En redningsgruppe vil vanligvis vite mye om deg før de lar deg ta en av hundene sine. Gruppen vil sørge for at du kan ta vare på hunden og at du forstår hvordan du skal ta vare på en tekopphund. Noen redningsgrupper kan ikke plassere disse små hjørnetannene i hjem med barn, og de kan også se etter trygge miljøer og hjem der hunden ikke vil være alene for mye. Forvent å måtte bestå en screening før du blir vurdert for en tilgjengelig redningshund. Dyrehjem har vanligvis forskjellige standarder for adopsjon, og prosessen er generelt mye enklere. I begge tilfeller kan det hende du må gå på venteliste til en tekopp Chihuahua blir tilgjengelig.

Trinn 3

Betal alle nødvendige avgifter. Redningsgrupper bruker gebyrer for å betale for den omsorgen de har gitt ditt nye kjæledyr, og også for å ta vare på andre trengende hunder. Krisesentre bruker også avgifter for å støtte driften av tilfluktsrommet, selv om de også ofte subsidieres av skattepenger, tilskudd eller andre midler. Avgifter kan løpe inn i hundrevis av dollar, avhengig av gruppe, hund og situasjon; vanligvis dekker avgiftene skudd, sterilisering eller kastrering, og andre utgifter hunden måtte ha hatt. Når gebyrene er betalt, er det sannsynlig at du kan ta den nylig adopterte tekoppen Chihuahua hjem.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan strikke sokker tovet. How to knit socks felted - Prym Maxi knitting mill (Kan 2024).

uci-kharkiv-org