Aggressiv oppførsel i en amerikansk bulldog

Pin
Send
Share
Send

Folk som har sett filmen "Homeward Bound" forelsker seg i den sjarmerende amerikanske bulldogen som spiller i filmen. Amerikanske bulldogger kommer overens med andre hunder og er gode med barn og andre dyr, men disse sterke, kraftige poochene kan være sta.

Aggressiv atferd

Aggresjon er et veldig komplisert emne, enten du snakker om hunder, mennesker eller andre dyr. Atferd kan tolkes som aggressiv hvis de er truende eller potensielt skadelig. Hos hunder kan aggresjon være en naturlig måte å kommunisere rekkefølgen på og holde freden i en sosial gruppe. Aggresjon kan også oppstå når en hund føler behov for å forsvare sitt territorium, for å beskytte seg selv eller sine packmedlemmer, eller for å takle frykt. Amerikanske bulldogger, som alle hunder, trenger trening og sosialisering for å dempe eventuelle tendenser for aggresjon.

Forebygge aggresjon

Den beste tiden å begynne å jobbe med din amerikanske bulldog er mens han er ung. En animal behaviorist kan lære deg øvelser å gjøre med hunden din. Disse kan hjelpe ham med å forstå at du er pakkeleder, og han må underkaste seg instruksjonene. Valpebarnehageklasser hjelper deg med å sosialisere hunden, og tidlig lydighetstrening kan bidra til å etablere forholdet ditt. Eldre hunder som viser aggresjon, er vanskeligere å håndtere, og poochen din vil ha nytte av ekspertisen til en atferdsmann som jobber med veterinæren din.

Problemløsning

"Aggresjon kan være et farlig atferdsproblem. Det er komplisert å diagnostisere og kan være vanskelig å behandle. Mange atferdsmodifiseringsteknikker har skadelige effekter hvis de ikke blir brukt," sier ASPCA på nettstedet. Det første trinnet i atferdsterapi er å identifisere situasjonene som fører hunden din til aggresjon, og deretter utvikle en behandlingsplan. For eksempel, hvis hundens aggresjon er angstrelatert, vil atferdsmannen sette følsomhet på hunden din til ting som gjør ham engstelig, for eksempel å være alene. Veterinæren din kan foreskrive medisiner for å hjelpe deg med prosessen.

Lykkelige slutter

Selv om amerikanske bulldogger ikke er kjent for å søke kamper, vil de heller ikke komme tilbake fra en utfordring. Rasens mest bemerkelsesverdige trekk, hans store hode og sterke kjever, gjør det viktig at aggressiv oppførsel blir umiddelbart adressert. Disse hundene trenger eiere som kan ta kontroll, noe som vil holde hundene lykkelige, og for å kunne nyte rasens fine egenskaper, må eierne omgås og trene disse fantastiske skapningene. Amerikanske bulldogger er fantastiske følgesvenner, men som med enhver hund, bør aggresjon tas på alvor.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Can Aggressive Bulldog Be Trusted Around Children? Its Me or The Dog (Kan 2024).

uci-kharkiv-org