American Bulldog Vs. Labrador atferd

Pin
Send
Share
Send

i Labrador retriever-bilde av crazy.nataly fra Fotolia.com

Både amerikanske bulldog og Labrador retriever raser er kjent for å være kvalitets følgesvenner for alle familiemedlemmer, selv om disse to rasene ofte har veldig forskjellige personligheter. Begge kan være avsidesliggende, klønete og energiske, og begge raser er kjent for sin lojalitet og intelligens.

Labrador General Behavior

En lojal følgesvenn med en tendens til å være utadvendt og elskelig for både mennesker og dyr, har laboratoriet vært blant de beste rasene for familier i årevis. Aldri sjenert som voksen, laboratoriet i familien din vil tjene som ledsager og endeløs underholdning. De er alltid ivrige etter å behage de andre medlemmene i familien, selv om de kan bli ganske lei når de ikke får nok oppmerksomhet, leker eller evnen til å trene. I samsvar med navnet deres, liker Labrador-retrievere generelt å hente gjenstander, enten det er under hentespill eller bare bærer rundt et element i munnen. Selv om de er lojale og vil beskytte deg etter beste evne, hindrer Labradors milde temperament og mangel på fiendtlighet mot mennesket dem fra å være en utmerket "vakthund".

American Bulldog General Behavior

I likhet med Labradors er amerikanske bulldogger ideelle som familiedyr på grunn av deres generelle natur og temperament. Den amerikanske bulldogens rike historie har skåret ut en solid følgesvenn som passer til dagens amerikanske familie. Alltid våken og ikke distrahert lett, denne rasen vil aktivt vurdere situasjoner og ta avgjørelser med tanke på familien sin. Deres skremmende utseende, fryktløshet og dristighet gjør dem til ideelle vakthunder, selv om de ikke er altfor aggressive eller fiendtlige i hverdagslige situasjoner. Den amerikanske bulldogen er ofte reservert og klønete, og sørger for underholdning mens den opprettholder et elskelig og latterlig temperament.

Fordeler og ulemper

Begge disse rasene er hardtarbeidende og intelligente, men dette fører også til at de kjeder seg lett når de ikke blir ordentlig trent eller får den oppmerksomheten de så desperat trenger. En lei hund blir ofte til en destruktiv hund som vil utvise dårlig oppførsel som å tygge eller bjeffe. Trening er nødvendig for begge raser, samt en streng men kjærlig hånd for å veilede dem.

Hensyn

Begge raser er ganske store, med retrievere som noen ganger når over 100 pund, og amerikanske bulldogger faller i samme vektområde. På grunn av dette er de kanskje ikke egnet for mindre barn; de er ikke ondsinnede mot barn, men de vet kanskje ikke sin egen størrelse og styrke når de leker med eller er i nærheten av små. Som en "mobberase" blir amerikanske bulldogger ofte feilmerket som farlige hunder på grunn av hvordan de ser ut, sammen med flere andre raser. Selv om de elsker familie kjæledyr, er disse to rasene ikke ideelt for å bo i leiligheter. De trenger begge rom til å løpe, trene og familie tid for å holde seg sunne, aktive og lykkelige.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: FRENCH BULLDOG vs ENGLISH BULLDOG (Juni 2024).

uci-kharkiv-org