Behavior Traits of a Beagle

Pin
Send
Share
Send

i Beagle-bilde av Buffy1982 fra Fotolia.com

Hundens personligheter er en kombinasjon av genetikk, miljø og trening, og en betydelig del av hundens temperament bestemmes av tidlig sosialisering. Imidlertid har beagleen - som alle hunderaser - sin egen personlighet med et unikt sett med egenskaper den er disponert for.

Temperament

Beagles er ekstremt populære hunder på grunn av deres milde, jevne temperament. Med minimal sosialisering vil beagleen din knytte seg sterkt til mennesker, være forsiktig med barn og komme sammen med andre hunder. Beagles er lojale mot sine familier og ofte veldig kjærlige.

Energinivåer

Beagles er svært energiske hunder, noe som betyr at valpen din alltid vil være begeistret for å spille hente eller jage med familien din. Ulempen med dette er at beagles kan bli ødeleggende hvis de ikke får nok trening. I det minste trenger de en times trening daglig i form av rask gange eller løping og intellektuelt stimulerende spill. Noen beagles, spesielt valper og unge voksne, kan trenge mye mer trening enn dette.

Jaktinstinkt

Som alle hunder har beagles en finpusset luktesans og hørsel. Beagles ble imidlertid avlet for å være jakthunder, noe som betyr at de er mye mer sannsynlig å bli distrahert av lyder og lukter. De har en tendens til å jage små dyr og kan slite med å komme sammen med katter og andre små husdyr. Tidlig sosialisering til små dyr kan bidra til å redusere beagleens ønske om å jage dem.

Trenbarhet

Beagles er intelligente hunder som er ivrige etter å behage. De har også en uavhengig strek og kan være sta. Eiere må ofte bruke mer tid på å trene beagler enn de gjør med andre raser. Ved å bruke belønningsbaserte metoder, konsistens og tålmodighet kan du forvirre deg gjennom treningsfrustrasjoner og hjelpe beagleen din til å bli et lydig, godt trent familiemedlem.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Beagle Dogs History, characteristics and training (Juni 2024).

uci-kharkiv-org