Atferdsforskjellene mellom en miniatyr, standard og gigantisk Schnauzer

Pin
Send
Share
Send

Mens miniatyr, standard og gigant er alle schnauzere, anser American Kennel Club dem som tre forskjellige raser. Dette er ikke bare forskjellige størrelser på samme hund, men hver rase har sine egne kvaliteter, inkludert typisk oppførsel.

Schnauzer historie

Schnauzeren stammer fra Tyskland og stammer fra kryss mellom pudler, spitz-type hunder og pinschers. Han er en eldgammel rase, hvis likhet pryder malerier fra 1400- og 1400-tallet. I hjemlandet ble schnauzeren avlet for å drepe rotter og andre skadedyr. Gigantiske schnauzere ble brukt til å beskytte bondens produkter som går til og på markedet, så vel som i politiets arbeid. Schnauzere kaster ikke, så de passer til mennesker med allergi eller de med en motvilje mot hundehår på møblene.

Standard Schnauzer

Standard elskere av schnauzere refererer til favorittrasen sin som "hunden med den menneskelige hjerne." Han tenker alltid - muligens på hvordan du skal kjøre ditt spesielle show. Han er et godt familie kjæledyr, som kommer sammen med barn, katter og andre hunder. Ingenting kommer forbi standardschnauzeren i husstanden din. Han er en født oppdagelsesreisende, kjent med alle kroker og kroker i hans bolig. Selv om han ikke er en retriever, har han det bra i vannet.

Miniatyrschnauzer

Miniatyrschnauzere pleier å feste seg til en bestemt person og hevder at personen er deres. Det betyr ikke at de ikke kommer overens med andre familiemedlemmer eller deres betydningsfulle andre, det er bare klart hvem de vil beskytte først hvis noe truer dem. Mens du er små små vakthunder, må du sørge for at mini ikke bjeffer ustanselig. Han ble ikke avlet som en varmintmorder som hans fettere til schnauzer, så han har ikke det jaktinstinktet. Han har imidlertid "dele sengen" -instinktet, så hvis du er hans favoritt, forvent en liten grå sengekamerat. Hele schnauzer-familien deler intelligens og er lett å trene.

Kjempe Schnauzer

Mens alle schnauzere lager gode vakthunder, er den gigantiske schnauzeren i en klasse alene som vakthund. Han er ikke et godt valg for nybegynnere hundeeiere, eller hvis du har små barn. Han er smart, uavhengig og veldig sterk. På grunn av sin størrelse og naturlige tilbøyelighet til å beskytte folket sitt, trenger denne hunden mye sosialisering i tidlig alder. Avlet som arbeidshund, trenger han en jobb og mye trening. Han krever også lydighetstrening, igjen så tidlig som mulig. Hvis du har hundeerfaring og vil ha en hengiven, intelligent følgesvenn, fyller den gigantiske schnauzeren regningen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Clipping the Poodle Face (September 2024).

uci-kharkiv-org