Behavioral Traits for the Giant Schnauzer

Pin
Send
Share
Send

jeg hund i bånd skiltbilde av Tammy Mobley fra Fotolia.com

American Kennel Club beskriver den gigantiske schnauzeren som dristig og tapper, og elskverdig i ro. Mens noen gigantiske schnauzere er seriøse og spreke, mens andre er søte og myke, anses noen atferd som vanlig i denne lojale og intelligente rasen.

Beskyttende

En gigantisk schnauzer er våken over fremmede og beskytter menneskene sine. Han liker å være nær deg og lager en utmerket vakthund, villig til å forsvare hjemmet og familien voldsomt. Denne territoriale rasen krever mer sosialisering enn andre raser, og han trenger tidlig eksponering for vennlige mennesker for å hjelpe ham å lære å skille mellom venn og fremmed. Ellers kan han være mistenksom overfor alle. I noen linjer som har blitt overavlet eller innavlet, blir frygtsomhet og skittishness sett. Når han ikke utfører vaktoppgaver, er han en leken følgesvenn.

Intelligent

Avlet som en arbeidshund, har den gigantiske schnauzeren intelligens og drivkraft. På begynnelsen av 1900-tallet ble de ofte trent som politihunder i hjemlandet Tyskland. De er enkle å trene, forutsatt at du er fast og konsistent. I tillegg til hans fysiske treningsbehov, er mental trening også avgjørende for denne rasen. Gi ham en jobb å gjøre som hindrer ham i å kjede seg - la ham finne og bære ting for deg, lære ham triks, send ham til lydighetsskolen. Hold ham fysisk trent og mentalt opptatt, da enhver kjedelig hund kan bli ødeleggende.

Forsettlig

Denne svært intelligente rasen er også uavhengig. På sitt beste er den gigantiske schnauzeren allsidig og i stand til å lære mye, men tidlig trening med en fast og konsistent hånd er avgjørende. De kan være forsettlige og harde og ganske en håndfull, selv for erfarne hundeeiere. De krever en trygg eier som kan ta ansvaret. Hans uavhengighet og lekenhet gjør livet interessant, og i riktig hjem med riktig veiledning er han en morsom og modig følgesvenn. Gigantiske schnauzere er blant de mer dominerende rasene og anbefales ikke for hjem med barn under 12 år.

Potensiell dyre Aggresjon

Mange gigantiske schnauzere er dominerende eller aggressive mot andre hunder av samme kjønn. Noen har en sterk jaktstasjon og vil jage og ta tak i katter eller andre dyr som flykter fra dem. Fordi det er en stor hund, er den i stand til å skade eller drepe andre dyr alvorlig. Ansvarlig avl og riktig sosialisering og trening er viktig for å begrense dette instinktet. De er best for husdyr og skal alltid oppbevares i en inngjerdet hage og båndes når du går eller jogger.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Giant Schnauzer Puppy (Kan 2024).

uci-kharkiv-org