Hvordan få en bokserhvalp til å like katter

Pin
Send
Share
Send

Boxer valper er generelt elskelige hunder - de liker de fleste alle de møter, inkludert katter og andre hunder. Boxerens elskelige natur og entusiasme kan føre til et voldsomt møte med enhver ukjent katt, som kan skremme eller skade valpen, om ikke omvendt. Den beste måten å sikre at bokserhvalpen din og katten din liker hverandre, er å hjelpe dem å møtes under optimale forhold.

Før introduksjonen

Trinn 1

Gi både bokserhvalpen din og katten din sine egne rom med hvileplasser, og fyll dem med de tingene de liker best. Inkluder et eller to gjenstander som har duft av den andre. Reduser avstanden mellom rommene gradvis.

Steg 2

Ha kattens negler ordentlig trimmet av en profesjonell. En kjepp av poten kan sette bokseren din i en enorm ulempe. Dagen før møtet, minimer sjansen for riper. Selv den roligste katten kan irritere seg over en bokserhvalpes hoppende overstrømmelse og flagrende poter.

Trinn 3

Dekk valpen din. Det beste møtet vil finne sted med en pooped valp og en rolig, velstelte katt. Å slippe varemerkeenergien til en ung bokser vil gi alle de beste stemningene.

Trinn 4

Før og etter du trener hvalpens overflødige energi, gi katten din en god matbit eller godbit.

Introduksjonen

Trinn 1

La katten komme mot hunden med deg imellom. Katter tar vanligvis litt tid å varme opp, der bokserhvalper generelt elsker alle. Ha noen godbiter, leker eller kattemynte for å lokke katten i din retning. Sørg for at valpen ikke spretter for mye rundt eller kommer i kattens ansikt for raskt, men de trenger ikke å være i ro. Hvis katten vil hoppe til et tryggere sted eller dra, la henne gjøre det. Katten din er allerede nysgjerrig; hun vil til slutt komme helt til valpen, så vær tålmodig.

Steg 2

Når katten kommer nærmere, hold kontakten med begge dyrene. Gi beroligende, beroligende detaljer og vokaltoner, og hold godbitene for å fortelle begge dyrene at de har det bra, og at du er der for å beskytte dyrene og kontrollere situasjonen.

Trinn 3

Når alle er rolige, oppfordrer du til å leke med et vanlig leketøy, som en sprettkule. Omdiriger oppmerksomhet hvis stykket blir for grovt, og har tidsavbrudd etter behov. Plasser senger ved siden av hverandre og legg til et vanlig teppe. Del kjærlighet, lek og fôringstider.

Trinn 4

Overvåke all interaksjon til begge dyrene har det rolig. Begrens tiden sammen og hold valpen bundet for enkel kontroll. Etter noen uker eller en måned uten bekymringer, kan du tillate tid uten tilsyn. Med den avslappede og dumme personligheten til en bokserhvalp, før han vet ordet av det, vil han være forelsket i katten din. Hvis katten føles eksternt det samme, har du smidd et livslangt vennskap.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Relaxing Sleep Music: Deep Sleeping Music, Relaxing Music, Stress Relief, Meditation Music 68 (Juli 2024).

uci-kharkiv-org