De beste undulatene

Pin
Send
Share
Send

Undulater, også kalt undulater, er energiske, intelligente fugler som trenger å spille som en del av en sunn livsstil. Å velge de beste lekene til undulat vil sikre at du har et lykkelig og sunt kjæledyr.

Spill treningssentre

Lekestudioer tilbyr en rekke aktiviteter for undulater og kombinerer elementer av flere fugleleker. Lek treningssentre tillater undulater å klatre, tygge, ringeklokker og flytte gjenstander. De beste lekeplassene vil kombinere flere interaktive elementer mens de fremdeles er laget av naturlige, ikke-giftige materialer.

Tygge leker

Undulater, spesielt hunnene, har et naturlig instinkt til å tygge, så det er viktig for deres lykke å gi et tyggeleke. Tygging skjerper nebbens nebb og gir en tilfredsstillende aktivitet for dem å gjøre når de er alene. De beste tyggeleker er laget av ikke-giftige materialer som er trygge å svelge som tre, bomull eller papir. Elementer som ligner på det de ville finne i naturen, er ideelle, for eksempel grener eller bark.

Kjede leker

Kjedeleker er alle slags leker som henger fra taket på buret og gir et klatre- og tyggelement til undulat. De beste kjedelekene er laget av naturlige fibre, som hamp eller tre, og dobler som et tyggeleketøy. En ideell kjedeleke vil inneholde en bjelle i bunnen som gir undulatene dine ekstra glede under lek.

Baller

Undulater liker å rulle små, lette baller rundt burene sine, og til og med kaste dem som et interaktivt spill med eieren. Baller oppmuntrer til bevegelse og trening for undulat, og bidrar til hans generelle fysiske og mentale helse.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Undulatene i flyveburet (Kan 2024).

uci-kharkiv-org