Kan Golden Retrievers miste hår på grunn av tørr hud?

Pin
Send
Share
Send

Når Goldie begynner å miste noe av det vakre linhåret, enten det er en streng om gangen eller i bunter, kan en hudtilstand være synderen. Tørr hud kan være årsaken til hårtapet, eller det kan være et symptom på en annen underliggende tilstand.

Allergier

En av de vanligste årsakene til både tørr hud og hårtap hos golden retrievers er allergier. En allergisk reaksjon kan føre til at Goldie klør seg på kløende flekker på huden eller til og med å tygge de betente områdene. Dessverre er gullfarge utsatt for hudallergi. Du kan også merke endringer i hudfargen eller tykkelsen, og hårtapet kan begynne raskt eller øke over tid. Hvis du mistenker at Goldie lider av hudallergi, kan du avtale en avtale med en veterinær for å diagnostisere og behandle problemet.

Hypotyreose

Underaktive skjoldbruskkjertelen er vanlig blant golden retrievere, og både hårtap og tørr hud er mulige symptomer. Hypotyreose er den vanligste endokrine forstyrrelsen som finnes i goldens, og det krever diagnose av en veterinær. Avhengig av alvorlighetsgraden i Goldies tilfelle, kan hun kreve medisiner, diettendringer og andre behandlinger for å reversere symptomene og gjenopprette helsen. Hårtap forårsaket av hypotyreose forekommer vanligvis bak ørene og langs sidene, og er ofte ledsaget av fedme, slapphet og infertilitet.

Hot Spots

Eiere av golden retrievere gruer seg til å finne hot spots; Dessverre er de vanlige i denne rasen. Hvis Goldie klør seg på grunn av tørr hud, kan bruddene i huden føre til bakterieinfeksjoner som forårsaker hot spot lesjoner. Så snart du oppdager flekker av hårtap, blødning, rød hud eller ubehagelig lukt, må du avtale en avtale med Goldies veterinær.

Pleie

Goldie krever regelmessig pleie og bading for å holde kappen sunn. Hvis du oppdager flass, tørre hudpletter og hårtap, børstes du oftere med en børste og hjelper henne med å fjerne flass med en underlagsrake. Disse verktøyene bidrar til å øke sirkulasjonen og eksponere overflaten av huden for luft, noe som kan reversere problemet.

Tørr hud

Tørr hud forårsaker ofte kløe hos golden retrievers. Goldie vil skrape hvis hun føler behov, og dette vil løsne håret. Selv om hun ikke viser noen andre symptomer, må du evaluere henne av en veterinær. Når du har bestemt at det ikke er noen alvorlig underliggende tilstand, kan du bruke en sjampo formulert for tørr hud for å lette problemet.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Coopers Dog Petting Adventures: Episode 2 - Mister and Delilah the Golden Retrievers (September 2024).

uci-kharkiv-org