Kan du hindre at en hund hyler i søvne?

Pin
Send
Share
Send

Som en bekymret eier kan du føle deg bekymret når du hører din stakkars pooch hyler i søvne. Drømmer er en vanlig del av hundelivet, akkurat som med mennesker.

Hunder og drømmer

Hvis du hører hunden din hyle natten bort, må du ikke utelukke muligheten for å drømme. Hunder drømmer faktisk. Når det gjelder å sove, opplever hjørnetenner lignende faser som mennesker, bare de går gjennom dem i et raskere tempo. Deres mest intense drømmer skjer vanligvis under REM-søvn, som starter omtrent 20 minutter etter at de opprinnelig lukket øynene. Merkelig nok har små hunder en tendens til å drømme oftere enn sine større kolleger. Når de store gutta drømmer, er drømmene deres vanligvis lengre.

Hylende

Når poochet ditt er midt i en skremmende eller på annen måte ubehagelig drøm, kan du høre ham høyt hyle eller til og med bjeffe eller knurre. Andre vanlige indikasjoner på en hund som er innpakket i en drømmeverden er halebevegelse, rykkete bevegelser i beina, rask pust, tygging og skjelving. Alle disse handlingene kan peke på en pooch som for tiden opplever en slags følelser i en drøm, enten det er frykt eller entusiasme.

Å vekke din hylende hund opp

Unngå å vekke din drømmehund og la ham fortsette med søvnsyklusen hvis det er mulig, selv om du ikke har noe valg fra tid til annen hvis han holder alle i husstanden oppe hele natten. Drømme er ikke farlig for hjørnetenner, akkurat som det ikke er farlig for mennesker. Atferden, enkelt sagt, er ingen grunn til alarm, så slapp av - og la det søvnige kjæledyret ditt komme tilbake til det også.

Andre årsaker til hyling

Ikke anta at nattlig hyling er et tegn på en hund som sover i søvn. Hunden din kan også være våken og hylende. Noen vanlige utløsere for hyling om natten i hjørnetenner inkluderer nervøsitet på grunn av isolasjon og ønsket om oppmerksomhet. I noen tilfeller kan det til og med være en indikasjon på et helseproblem. Hvis hunden din hyler mye om natten, må du sjekke ham for å forsikre deg om at han ikke lider av smerte eller ubehag, enten på grunn av sykdom eller et helt nytt sår. Hvis hylingen kommer fra et medisinsk problem, ringer veterinæren hundens navn.

Hvis hylingen virker overdreven, drømmer eller på annen måte, er det også en god ide å avtale en veterinær. Overordnet hyling blir ofte drevet av intens nervøsitet og frustrasjon. Hvis kjæledyret ditt opplever denne typen problemer, kan det hende at han trenger rask hjelp og veiledning av en profesjonell dyreopplæringsekspert.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: HUNDENE FÅR ALT DE TAR PÅ! (Juli 2024).

uci-kharkiv-org