Omsorgskrav for en japansk hake

Pin
Send
Share
Send

Tidligere kjent som japansk spaniel, ligner den japanske haken andre raser med opprinnelse i Asia. Uten hake-kunnskap kan du tro at han er en blandet pekinese, Shih Tzu eller Lhasa Apso. Din hages forfedre satt på fanget til kinesiske aristokrater.

Chins

Avlet som en følgesvenn, vil haken din være sammen med deg og behage deg hele tiden i ditt nærvær. Han kommer overens med mennesker, andre hunder og katter, selv om han kan være sjenert med fremmede og i nye situasjoner. Faktisk bemerker Chin-fans at det er noe kattelig ved denne lille hunden, spesielt hans klatreevne. Av den grunn må du hakssikre huset ditt slik du ville gjort for en katt, og holde alt som kan brytes av områder han kan hoppe opp på.

Trening

Som mange leketøyaser krever ikke haken mye trening. Han tar et godt valg hvis du bor i en leilighet eller et mindre hjem. Når du tar ham ut på tur, bruk en sele og snor i stedet for å feste båndet til en krage. Som mange leketøyaser er nakken skjør og luftrøret er sårbart for å rive.

Pleie

Hakens silkeaktige frakk krever regelmessig, men ikke overdreven, pleie. To gode børstinger i uken vil trolig gjøre susen. På grunn av sin tekstur passer ikke haken til haken. Gi ham et bad hvis han er skitten eller stinkende, og bruk kremskyll etter sjampoen for å gjøre det lett å kamme. Deretter kan du føne håret på et lavt sted eller håndkle det av. Hold ham klippet rundt bakenden, slik at avfall ikke kommer inn i håret. Hvis du viser hunden din, er det nødvendig med mer vedlikehold for å holde kappen i utmerket tilstand. Det kan være lurt å verve en groomers tjenester for den oppgaven.

Varme

Hvis du lever i et varmt klima året rundt, er dette kanskje ikke rasen for deg. På grunn av de korte snutene har Chins en tendens til å bli påvirket av varmen, og klarer ikke å kjøle seg tilstrekkelig ved å pese. Hold ham utenfor solen. Ta ham med på turer om morgenen og tidlig om sommeren. Han bør bo på et luftkondisjonert sted i varmt vær, så la det være på ham selv om du forlater lokalet.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Japanese Street Food - $600 GIANT RAINBOW LOBSTER Sashimi Japan Seafood (Juni 2024).

uci-kharkiv-org