Kjennetegn og oppførsel av Pomeranians

Pin
Send
Share
Send

Hvis du vurderer å legge til en liten hund i din nydannede union, kan Pomeranian være noe for deg. Dette medlemmet av American Kennel Club leketøygruppe stammer fra større gjeter Spitz-raser, men er ikke bygget for å fungere. Denne halvliter-store poochen vil heller være en bortskjemt hund.

Rase Grunnleggende

Det kan være flere grunner til at du velger en liten rase. Opptatt livsstil, et lite hjem eller en leilighet som bare tillater hunder under en spesifikk vektgrense, kan ha ført til at du vurderer Pomeranian. Imidlertid har denne miniatyrhunden alt å tilby som en større hund har uten størrelsen. Pomeranian er energisk, med et aktivitetsnivå som lar deg bruke morsom tid på å spille eller ta turer. Dette lille kraftverket er også intelligent og ivrig etter å lære triks og kommandoer fra eierne eller en lydighetsinstruktør. Pomeranian er også en beskytter i kompakt størrelse. Rasen er kjent for sine vakthundskarakteristikker, og er rask til å varsle eierne om tilstedeværelse av fremmede med advarsel bjeffer.

Ser ut til å elske

I tillegg til hennes tiltalende temperament, er Pomeranian også en søt utseende liten pooch. Med tykk, plysj pels som kommer i mange farger og uttrykksfulle marmorlignende øyne, ligner denne vakre hunden en miniatyr gjeting eller sledehunderase, for eksempel andre hunder av spitz-type, som Samoyed, Malamute eller American Eskimo Dog. Den røde eller gyldenfargede Pomeranian kan til og med ligne en rev. Hvis en liten hund passer til din livsstil, er størrelsen på Pomeranian en god match å tilføre familien din. Denne lille hunden viser det gamle ordtaket om at gode ting kommer i små pakker, fordi all hennes energi, hengivenhet og lojalitet er pakket i en kropp som vanligvis veier 7 kg eller mindre.

Grunnleggende om atferd

Hvis du leter etter en liten hund med stor kapasitet til å legge til kjærligheten til det nye livet ditt sammen, har Pomeranian mye å tilby. Medlemmer av denne rasefamilien blir veldig knyttet til eierne, og blir lojale for livet. Trening er imidlertid viktig når det gjelder å holde den lille vennen på sitt beste. Pomeranian har en tendens til å ha et dristig temperament, og kan være sta og til og med dominerende over andre dyr. Snille, milde kommandoer, trening og sosialisering med andre dyr og mennesker vil hjelpe denne livlige poochen fra å tro at hun er sentrum for mer enn bare din verden.

Varig lojalitet

Helse og lang levetid er to andre viktige egenskaper som pommerske eiere liker med sine små kjæledyr. Selv om de er utsatt for noen helseproblemer som hud-, tenn-, øye- og kneproblemer, kan mer alvorlige helseproblemer, for eksempel hjertesykdommer, oppstå, men er mindre sannsynlige. Med trening, et sunt kosthold, vanlig veterinærpleie og mye kjærlighet kan en pomeranian forventes å leve 15 år eller enda lenger.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 10 MORE things you should know before getting a Pomeranian Puppy. Katie KALANCHOE (Juli 2024).

uci-kharkiv-org