Hvordan velge en pensjonert vinthund

Pin
Send
Share
Send

i Galgo Espanol-bilde av Stana fra Fotolia.com

Som de fleste vinhundeeiere vil fortelle deg, er hunden deres den som valgte på adopsjonstidspunktet. Ved hjelp av en erfaren adopsjonskoordinator kan du velge den perfekte pensjonerte vinthunden til reiret ditt.

Trinn 1

Fyll ut en søknad om adopsjonsinteresse med en adopsjonsgruppe i ditt område. Hvis du trenger hjelp med å finne en lokal adopsjonsgruppe, se Greyhound Gang's Adoption Group Locator. Du finner en lenke til websiden i denne artikkelen Ressurser.

Steg 2

Møt med en adopsjonskoordinator fra adopsjonsgruppen du ønsker, for å diskutere det du leter etter i en hund. Vær rettferdig om dine forventninger og ønsker til en hund. Dette vil hjelpe adopsjonsgruppen til å matche deg nærmere en passende hund. For eksempel kan det hende du trenger en kattesikker hund, eller en hund som er bra med barn, eller en veldig stille hund, eller en hund som vil glede seg over å bo i leiligheten, eller en hund som vil glede seg over et stort hageområde. Sier at det er en Grey Area Adoption President Lesley Tierney Ezkovich, "Før vi plasserer hunder, blir vi kjent med hver hunds personlighet og temperament ekstremt godt mens de er i vårt fosteromsorgsprogram. Dette gjør at vi kan matche vinhunder og adoptere basert på hund egnethet og adopterende familiedynamikk. "

Trinn 3

Gjennomgå mulige kamper med adopsjonskoordinatoren din. Noen ganger vil det være en vinthund som passer spesielt godt for ditt hjem, men ofte er det flere hunder som kan være gode kamper.

Trinn 4

Møt greyhound-kampene dine. Adopsjonsgruppen din vil koordinere en sjanse for deg å møte din potensielle nye vinthund. I løpet av dette møtet vil du kunne samhandle med hunden eller hundene som ser ut til å være gode kamper for å hjelpe deg med å avgjøre om en er det riktige valget. La deg slappe av og glede deg over å møte hundene, og prøv å ikke være nervøs. Når du møter den rette hunden for deg, vet du det. Når din nye vinhund kommer til deg med kjærlighet i øynene, kan du oppdage at hunden virkelig velger å velge.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Italian Greyhound 2019 Rasse, Aussehen u0026 Charakter (Juli 2024).

uci-kharkiv-org