Slik rengjør du urinflekker på tregulv

Pin
Send
Share
Send

Så mannens beste venn tok en kvising på de vakre tregulvene dine. Mens du er takknemlig for at han sparte det dyre persiske teppet, har du fremdeles husmannsplikter i fremtiden - som før han snuser på stedet og går igjen. Ikke vær redd; flekker kan være historie, spesielt hvis du hopper raskt på dem.

Du suger i deg!

Du ønsket å komme hjem etter jobb, sparke av deg hælene og slappe av. Men akk, når du gikk gjennom inngangsdøren, slo en vegg med våt doggy lukt deg firkantet i ansiktet. Først på agendaen: ta et stykke papirhåndklær eller et gammelt bomullshåndkle. Hvis valpens "gave" fremdeles er våt, kan du suge urinen ved å legge flere tykkelser på håndklærne på pytten. Gå deretter på den i noen sekunder (med sko på, vær så snill). Hvis hunden din har slått i vannskålen hele dagen, og du har en liten dam, gjenta med rene håndklær, og kast dem når de blir for våte. Fortsett å suge urinen til et nytt håndkle kommer tørt opp etter å ha presset det til området.

Urininspektørgeneral

Hvis du får nok tid, vil urinen tørke av seg selv, men så har du andre problemer å bekymre deg for. Hvis du lukter urin generelt, men ikke ser fuktighet, la nesen gjøre jobben for å finne stedet. Du må bedre tro at når du kommer innenfor en tomme av det, vil du ønske du ikke hadde gjort det - det vil være så sterkt. For de som ikke ønsker å komme på hendene og knærne med nesen mot gulvet, vil et håndholdt svart lys gjøre flekken veldig psykedelisk og mer åpenbar enn nesen i ansiktet ditt.

Se Spot Go

Nå som du har sugd opp eller funnet den fornærmende lukten, er det på tide å la litt enkel hvit eddik bevirke sin magi. I en bøtte, bland 1/2 kopp hvit eddik til 1 liter varmt vann, rør i noen sekunder, og drypp deretter en dråpe eller to på en lite synlig del av gulvet for å teste finishen. Hvis alt går bra, spray eller hell nok av løsningen til å dekke flekken. La den sitte i 5 eller 10 minutter, og bruk deretter en ren, tørr mopp for å fukte opp løsningen. Du vil skylle flekken med varmt vann, og bruk deretter en svampemopp for å rydde opp vannet på gulvet. I tillegg til å være en fin salatdressing, er eddik sur og har utmerkede antibakterielle og løsemiddelegenskaper. Hvis dette ikke gjør susen i første omgang, må du kanskje gjenta prosessen.

Nr. 1 Hensyn

Hvis poochene dine, på himmelen, forbyr på tregulvet to minutter før du og hunden din drar en måneds lang tur i langrenn, kan du komme hjem til skade på gulvet. Ikke bare vil bakterier vokse og forårsake ganske stink, flekken kan spenne eller bli muggen. Vann er fiende nr. 1 til tregulv - og det inkluderer den resirkulerte typen som kjæledyret ditt har igjen. Det kan være lurt å blande en mengde eddik og vann for å holde deg tilgjengelig for fremtidige ulykker. så igjen, det er ikke akkurat hjernekirurgi eller en tidkrevende oppskrift å lage.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan vedlikeholde parkettgulv? (September 2024).

uci-kharkiv-org