Hvilke farger er Yorkie Terriers Coats?

Pin
Send
Share
Send

i Yorky 4 bilde av Illeness fra Fotolia.com

Du har kanskje sett Yorkies i en rekke farger. Parti-farge er den AKC-aksepterte alternative fargen.

Blå fargestoffer

Den dominerende fargekombinasjonen for en Yorkshire terrier er blå og solbrun eller blå og gull. Svart er en recessiv farge i Yorkshires. Valper født i sort og solbrun eller svart og gull vil skifte til blå og solbrun eller blå og gull med mindre foreldrene deres hadde det recessive svarte genet. Den svarte kappen kan begynne å skifte eller knuse blått så tidlig som 8 uker. Resultatet er en mørk stålblå. Brunfargene eller gullmarkeringene blir dypere med alderen.

Merking

Brunfargen eller gullet på en valp kan blandes med det svarte eller kan avgrenses fra det svarte. En hvit stjerne eller brann er noen ganger tydelig på fremre bryst. Små hvite merker på tærne og en hvit linje på underkjeven forsvinner når valpen vokser. Hvis det er store mengder hvite markeringer på bryst, poter, kjever og hodeskalle, får hunden en trefargeklassifisering og ikke en ekte standardfarging.

Delfarget

Parti-farget Yorkshires er trefarget. De har vanligvis et gull eller brunt hode og en kropp som for det meste er hvit med noen svarte flekker. Parti-farge er et recessivt gen, så blå og solbrune Yorkshire terrier kan produsere en parti-farget valp i et kull med svarte og solbrune valper. American Kennel Club tillot registrering av parti-fargede Yorkies i 2000. Det er noen kontrovers, for noen oppdrettere føler at en parti-farget Yorkie indikerer at avlslinjen ikke er ren.

Hensyn

Noen Yorkies er gyldne, sjokolade og til og med blonde. Dette er rasebaserte Yorkshire terrier som er et resultat av parring av parti-farget, standard eller parti-carrier Yorkies. Parti-carrier Yorkies bærer det parti-fargede recessive genet.

Tvilsomme oppdrettere parrer rasekattede Yorkies med andre Yorkie-raseblandinger for å produsere en rekke kappfarger, inkludert ensfargede Yorkies. Før du kjøper en Yorkie, undersøk anerkjente oppdrettere. Be om å se slekten til valpen din. En hederlig oppdretter kan svare på alle spørsmålene dine.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Why you Shouldnt get a Yorkie 10 Reasons (Juli 2024).

uci-kharkiv-org