Hvordan sammenligne loppe- og flåttmedisin for hunder

Pin
Send
Share
Send

i Dog in the water-bildet av rosipro fra Fotolia.com

Det er uten tvil frustrerende å finne lopper eller flått på hunden din ikke lenge etter at du har brukt en dyr forebyggende behandling. Å forstå de forskjellige funksjonene i hvert legemiddel lar deg velge den beste for Ruff.

Trinn 1

Sammenlign funksjonene til hvert legemiddel ved hjelp av et sammenligningstabell for loppe- og krysskontroll, tilgjengelig via hvilken som helst online søkemotor. Du kan også sammenligne baksiden av hvert merke, men dette tar mer tid enn å bruke et sammenligningstabell. Hvis hunden din for øyeblikket ikke har lopper, kan det være tilstrekkelig med en medisin som bare frastøter flått, mygg og lopper. Men hvis du ofte finner lopper eller flått på hunden din, bør du vurdere et produkt med ytterligere beskyttelse - for eksempel et som dreper voksne lopper, eggene og larvene.

Steg 2

Tenk på hundens alder. Lopper og flått kan lettere angripe en 2 uker gammel valp enn en voksen hund. Uten beskyttelse blir din lodne venn en buffé for angrep, noe som kan føre til anemi og andre infeksjoner. Dessverre er mange loppe- og flåttmedisiner usikre for hunder yngre enn 6 måneder. Sjekk for å finne en forebyggende behandling som er trygg og aldersgodkjent.

Trinn 3

Tenk på hundens livsstil. Bader han ofte i elva? Bor han sammen med andre hunder og katter? Hvordan du svarer på disse spørsmålene, hjelper deg med å bestemme det beste valget av loppe- og flåttforebyggende medisin for kjæledyret ditt. Noen medisiner er vanntette; andre er bare vanntette. Hvis hunden din svømmer tre ganger i uken, vil du investere i en vanntett beskyttende medisin. Noen medisiner er usikre for katter og unge valper. Disse livsmiljøhensynene bestemmer den mest effektive medisinen for hunden din, og den tryggeste for andre furrige familiemedlemmer.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Flåter (Juni 2024).

uci-kharkiv-org