Kjølevest for hunder

Pin
Send
Share
Send

Hvis du alltid er på utkikk etter en måte å øke hundens komfort på, bør du ta en titt på kjølevestene til din beste venn. De er klær som også fungerer som en kjøleenhet for å holde hunden komfortabel i sommervarmen.

Hvorfor trenger hunden din en kjølevest?

Hunder svetter ikke som mennesker gjør, men det er en pris å betale for aldri å måtte bekymre seg for gropflekker. Mens du frigjør kroppsvarme gjennom de millioner av porene på huden din, har hunden din bare to kanaler som hun frigjør varme gjennom: fotpadsene og ved å pese. Denne avkjølingsmekanismen har tjent hunder i millioner av år, selv om det ikke er den mest effektive måten å regulere kroppstemperaturen på.

Vannvester

Hvis du holder deg på et kjølig sted utenfor varmen, sørger det for at hunden din ikke steker, men du kan bidra til å holde kroppstemperaturen på et behagelig nivå med kjølevest. Vester som bruker vann som avkjølingsmekanisme ble designet med tanke på menneskelig svette. Så lite attraktivt som det høres ut, er ideen faktisk veldig effektiv. Det fungerer ved å dyppe vesten i vann og deretter plassere den på hunden din. Når vannet fordamper, tar det overflødig kroppsvarme sammen med det - akkurat som når du svetter. Stoffet som vannvestene er laget av er svært godt til å absorbere og holde på vann, slik at det frigjør fuktigheten sakte mens du fortsatt kjøler valpen effektivt. Og interiørfôret er laminert, så du vil ikke ha den herlige våte hundearomaen å takle.

Cool-Pack Vester

En type kjølevest for hunder ble opprinnelig designet for hardhjerte arbeidshunder, de som er i rettshåndhevelse, søk og redning eller i militæret. Disse vesterne har to poser på hver side som løper lengden på hundens kropp. Posene inneholder spesielle gelfylte kjølepakker for å holde kroppens temperatur nede. Kjølepakningene skal vare i opptil 2 1/2 time og avkjøles ved å senke dem i isvann i omtrent 20 minutter eller plassere dem i kjøleskapet i en halv time.

Andre kule (ing) produkter for hunder

Når hyllene til kjæledyrforsyningen renner over av kjølende produkter, vet du at det er en utbredt bekymring. Det er en rekke ting, foruten vester, tilgjengelig for å hjelpe hunden din med å holde henne kald. Halspakker eller bandanas designet for kjøling som ligner på vannvester, mens du suger dem i vann før du legger dem rundt hundens nakke. For å holde den lodne vennen din komfortabel hjemme, er det kjølevatter som du kan legge i sengen eller på gulvet. Noen er fylt med vann og andre er fylt med gel, men de fungerer begge ved å trekke varmen fra hundens kropp.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Henter Ookami fra oppdretter i Trondheim! (Juli 2024).

uci-kharkiv-org