Korrigere aggressiv atferd i en miniatyrpuddel

Pin
Send
Share
Send

Selv om miniatyrpudler ikke anses å være spesielt farlige hunder på grunn av deres lille størrelse, er det viktig for hundeeiere å innse at aggressiv oppførsel ikke er OK for en hund i alle størrelser eller aldre. Mange hundeeiere har blitt holdt ansvarlige i en domstol for hundens aggressive oppførsel, noe som gir deg ekstra insentiv til å dempe hundens oppførsel før den kommer til et farlig nivå.

Trinn 1

Identifiser aggressiv atferd tidlig. En disposisjon mot aggressiv atferd er ofte tydelig som en valp. Du må begynne å jobbe med hunden din for å korrigere aggressiv atferd så snart du begynner å legge merke til det. Grusende, bitende, knirrende, stikkende vei, ekstrem redsel og motvilje mot å samhandle med andre dyr eller mennesker kan alle være tegn på at puddelvalpen din vil vokse opp til å bli aggressiv.

Steg 2

Håndter valpen din ofte og konsekvent. Ikke vær tøff eller aggressiv mot pudelen din, og ikke slå ham. Pudler er svært intelligente dyr og vil raskt avgjøre om du skal respekteres eller sees på som en trussel. Si nei bestemt når pudelen din oppfører seg feil og omdirigerer oppmerksomheten hans på en positiv måte.

Trinn 3

Sosialiser miniatyrpudelen din slik at han er komfortabel med voksne, barn og andre dyr. Presenter ham for mennesker og nye steder mens du sørger for at han føler seg komfortabel og trygg i nye omgivelser og opplevelser. Oppfordre hunden din til å oppføre seg godt ved å tilby ham godbiter og ros for å ha samhandlet på en vennlig måte.

Trinn 4

Registrer din aggressive hund på lydighetsskolen og / eller ansett en profesjonell hundetrener til å jobbe med hunden din. Aggressive hunder føler ofte at de enten er dominerende over andre dyr eller er redde for alt rundt seg og føler behov for å beskytte seg. En profesjonell vil være i stand til å vurdere hvilken type oppførsel hunden din viser og gi deg spesifikke treningsøvelser for å korrigere denne oppførselen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: pudler tekop lille puddel mini teacp puddel toy puddel (Juli 2024).

uci-kharkiv-org