Hvordan lage et kattetårn

Pin
Send
Share
Send

i Cat image av Kondretnko Max fra Fotolia.com

Katter elsker å klatre, klø og snooze dagen bort. Med nøye planlegging og designhensyn kan du bygge et tårn som pusen din vil elske, samtidig som du unngår å komme deg ut på et lem.

Planlegg rommet

Trinn 1

Mål området der du skal plassere kattetårnet. Skriv ned gulvplassens lengde og bredde, samt høyden til taket.

Steg 2

Bestem hvilken stil med kattetårn som vil være best for rommet. Hvis gulvflaten er begrenset, kan du vurdere et tårn som festes til veggen og ikke har noen base. Hvis høyden er et problem, vil du kanskje bygge et tårn i hengekøyestil.

Trinn 3

Vurder mulighetene. Se etter bilder av kattetårn, eller besøk den lokale dyrebutikken og sjekk ut noen kommersielle modeller for ideer. Lag notater om designelementene og materialene du liker.

Planlegg materialene

Trinn 1

Velg passende materialer for de forskjellige elementene i kattetårnet. Kattetårn i tre er vanligvis sterkere enn de som er laget med PVC eller sponplater. Store plastskåler gir søte og fargerike abbor, men de kan splitte og knekke. Et betongdannende papprør, 2 fot langt og 12 tommer bredt, kan kuttes i kvartaler og brukes til å lage fire halvrørpinner.

Steg 2

Velg et dekkmateriale. Fleece stoff og teppe er både populære og holdbare valg for abborovertrekk. Innlegg er vanligvis dekket med enten sisaltau eller teppe. Sisaltau tar lenger tid å påføre, men det holder på å skrape mye bedre enn teppe gjør.

Trinn 3

Vurder å bruke naturlige materialer til å designe og bygge kattetårnet. Ekte trekattetårn fungerer like bra som produserte tårn og koster nesten ingenting i materiale. Se etter fallne lemmer, eller be en lokal treskjæringstjeneste om noe av treet deres.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: SUB미니멀라이프행복한 삶미니멀식단1일2식한끼고기식미니단호박찜 도시락써니네TVHow to Live Happily? (Kan 2024).

uci-kharkiv-org