Hundehalsbånd for å forhindre trekking

Pin
Send
Share
Send

Den beste måten å sikre at hunden din ikke drar deg med mens du går i bånd, er å trene ham til hælen. I mellomtiden kan du imidlertid trenge litt hjelp for å holde hunden din i å trekke.

Hodekrage

Gentle Leader og Haltie er to merkenavn for krage som passer over hundens hode og snute. Systemet fungerer litt som et hestelag ved at det leder hundens hode og kroppen hans følger. Det forveksles ofte med en snute, men det hemmer ikke hundens kjever, så han kan fortsatt åpne munnen for å bjeffe, spise og drikke. Ledningen er festet til en ring under hundens hake. Disse halsbåndene er veldig effektive for sta hunder eller hunder som ikke er pålitelig trent til å hæle.

Begrenset glidekrage

Begrensede krage, også kalt Martingale krage, er noe effektive for å forhindre at hunder trekker. Designet inkluderer en lengde på kjetting eller nylon med to ringer, en i hver ende. En annen stoffslyng trekkes opp gjennom de to ringene, og når ledningen trekkes, trekkes ringene opp og strammer kragen, på samme måte som en ringnot fungerer. Disse halsbåndene er effektive for hunder som har en tendens til å trekke bakover i et forsøk på å gli ut av kragen, men de kan også hjelpe til med å trekke i ledningen. De er mer komfortable enn andre glidekrage, men de utøver et stort press på luftrøret og anbefales ikke til hunder med sammenfallende luftrørsproblemer.

Klemhalsbånd

Klemhalsbånd, også kalt klipshalsbånd, skal bare brukes på hunder med tykk, muskuløs hals og som hardnakket nekter å hæle. De er blant en type krage referert til som "aversjonskrage" fordi de er ukomfortable og får hunden til å utvikle en motvilje mot ubehaget, finne ut en måte å få den til å stoppe og til slutt lære å ikke trekke. De har en sirkulær metallkjede med tenner som graver seg ned i hundens nakke og hals når den strammes. De er et verktøy i siste utvei, det samme er choke-kragen.

Choke Collar

Et annet aversjonsverktøy, choke-kragen, er en vanskelig enhet som fungerer bra med hunder som er veldig sterke og har en tendens til å trekke hardt. Imidlertid må føreren vite hvordan han skal bruke choke-kragen og bruke den effektivt hvis den hindrer en hund i å trekke. Mange hundeeiere som bruker en choke-krage uten råd fra en hundetrener, finner at de bruker den bakover og ineffektivt. Choke og prong krage er de minst humane metodene for å kontrollere trekk og bør bare brukes når det er absolutt nødvendig og med veiledning av en profesjonell hundetrener. De skal aldri stå på som en vanlig krage, da de kan fange noe og skade hunden din.

Ingen seler

Selv om det ikke er teknisk krage, er en sele uten trekk veldig effektiv til å kontrollere trekk ved å utøve press på hundens bryst eller ben når han trekker i båndet. Det er humant og et godt alternativ for hunder som er veldig sterke eller har en sammenfallende luftrør.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundetips: Lær hunden å komme på innkalling. Solplassen (Kan 2024).

uci-kharkiv-org