Den beste hundesjampoen for sensitiv hud

Pin
Send
Share
Send

i SONY DSC-bilde av gierczak2007 fra Fotolia.com

Hudpleie for hunder? Det kan du vedde på. Ved å bruke en sjampo som er spesielt formulert for å være skånsom mot hundens hud, vil det lette ubehaget. Når du handler etter en sensitiv hudsjampo for hjørnetenner, er det spesifikke ingredienser du bør se etter.

Aloe Vera

Den gelignende saften fra Aloe Vera-planten brukes som tilsetningsstoff i mange varianter av hud- og hårpleieprodukter for mennesker. Det er like nyttig i hundesjampo. Det er beroligende for hundens kløende, irritert hud og hjelper til med å helbrede med sine antiinflammatoriske egenskaper.

Jojoba

En hundesjampo som inneholder Jojobaolje vil roe tørr, kløende hud på hunden din ved å fukte og belegge huden og pelsen. Jojoba er mer voks enn en olje, så mens det vil hydrere hundens hud, vil noe av det forbli lokalt for å fortsette å beskytte mellom vasken. I likhet med Aloe Vera fungerer Jojoba også som betennelsesdempende.

Havregryn

Havremel har blitt brukt i århundrer av alle kulturer for hudhelende egenskaper ved tilstander som eksem og dermatitt. Når du bruker havremeljesjampo på hunden din, vil du bokstavelig talt bade huden hans med beroligende egenskaper som balanserer pH i huden og beroliger kløen og betennelsen han har lidd.

Glyserin

Glyserin er en vanlig ingrediens i mange hudpleieprodukter for mennesker og i sjampo og balsam. Hvis glyserin er på ingredienslisten for en hundesjampo formulert for sensitiv hud, kan du stole på at det vil bidra til å rehydrere hundens tørre hud. Siden glyserin oppmuntrer til fuktighetsretensjon, kan du også stole på det for å holde hundens hud fuktet og mindre kløende mellom badene.

Andre nyttige ingredienser

Når du vurderer ingrediensene for sjampo som hevder å være bra for hunder med sensitiv hud, se etter ingredienser som vitamin B, vitamin E og honning. Honning er en naturlig fuktighetskrem og vil også fungere som en antibakteriell. Vitamin E vil arbeide for å reparere hud som har blitt skadet av gjentatt riper, og vitamin B forbedrer hudens fuktighetsbevarende evne.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Tips til sensitiv hud (September 2024).

uci-kharkiv-org