Hvordan få urinflekker fra hunden og lukt av uferdige tregulv

Pin
Send
Share
Send

jeg tømmerbilde av Albert Lozano fra Fotolia.com

Nøkkelen til å utrydde urin flekker og lukter på løvtre er å komme til dem så snart som mulig. Urin kan sive inn i tregulvet hvis du ikke renser det grundig og umiddelbart, og flekker og lukt vil være vanskelig å fjerne når de har størknet. Uferdig tre er spesielt sårbart.

Trinn 1

Tørk urinen med en ren fille, og fjern all væsken. Jo raskere du fjerner urinen, jo lettere blir det å få flekken og lukten fra tregulvet.

Steg 2

Skrub gulvet grundig med en løsning av vann og eddik. Dryss natron direkte på flekken og la den sitte i et par timer eller så lenge som mulig. Natron vil bidra til å suge opp og deodorisere lukten. Tørk av natron med vann og en annen ren klut. Flekken og lukten kan være borte hvis den ikke siver for dypt inn i gulvet.

Trinn 3

Påfør et enzymatisk rengjøringsmiddel direkte på stedet. Bløtlegg området helt med rengjøringsmiddel og la det sitte i en periode etter instruksjonene på rengjøringsflasken. Enzymatiske rengjøringsmidler for kjæledyrurin som Nature's Miracle er tilgjengelige i dyrebutikker eller online. Disse rengjøringsmidlene dekker ikke bare flekken og lukten; de oppløser urinen helt ved å bryte den ned med naturlige enzymer. Du må kanskje gjenta denne prosessen.

Trinn 4

Slip treet ned hvis eddik og natron og enzymatiske rengjøringsmetoder ikke gir resultater. Bruk en slipemaskin for å fjerne flekken forsiktig. På uferdig tre vil det være ganske enkelt å pusse. Grunning og etterbehandling av treet vil bidra til å beskytte mot urinflekker som setter seg dypt i fremtiden.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Lär hunden gå fot (Juni 2024).

uci-kharkiv-org