De beste hente ballene for hunder

Pin
Send
Share
Send

Å spille med hunden din bygger tillit, gir en sterk belønning for trening og gir ham den øvelsen han trenger for å holde seg frisk. Å finne den rette ballen for deg tar litt innsats, men er verdt det.

Størrelse Hensyn

For å kunne spille henting, må hunden din være i stand til å hente og bære ballen du bruker. Dette betyr ikke at ballen må passe helt i munnen hans, men hunden skal kunne løpe komfortabelt og trygt mens han bringer ballen tilbake. Størrelse er også viktig når det gjelder ballsynlighet - hvis du spiller for eksempel ved å kaste ballen i en innsjø eller elv, er det lettere å få øye på en større ball på vannoverflaten. Dyrebutikker bør ha et bredt utvalg av ballstørrelser.

Varighet

Noen hunder har kraftige kjever som kan knuse en vanlig tennisball på bare noen få leksesjoner. Noen hunder liker å hakke ballene sine et par ganger før de overgir dem. Andre vil bare bære ballen forsiktig og føre den tilbake til føttene. Den beste hentekulen for deg kommer til å være den som varer lengst, så vurder hundens tyggevaner og kjevefasthet før du kjøper. Hvis du har en stor, kraftig rase, vil en tykk gummikule gi deg mest penger.

Materielle valg

Du har flere valg når det gjelder materialets sammensetning av ballen din. KONG-produkter bruker gummi av industriell kvalitet for holdbarhets skyld. Tennisballer er laget av lettere gummi og dekket av filt. Tenk på hvordan du oftest bruker ballen og jobber derfra. Tennisballer suger for eksempel vann og blir fuktige hvis de brukes i en innsjø, mens høyprettende gummikuler kanskje ikke er best for en liten hundepark. Ulike balltyper har sine egne fordeler og ulemper.

Vekt

Vekten av hentekulen din virker kanskje ikke som en viktig faktor, men du kaster denne ballen flere ganger hver treningsøkt. Lette baller er lette for hunden din og lett for armen, men flyr ikke så langt. Tyngre baller gir lengre baner, men er bare nyttige hvis du stoler på hunden din på store avstander og har plass til å kaste. Produkter som ChuckIt! gir deg muligheten til å heve en ball lenger, men bare hvis ballen har en bestemt størrelse og vekt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Re:Zero IN 8 MINUTES (Juli 2024).

uci-kharkiv-org