Hva du skal gjøre hvis loppemedisin går på kattens hår og ikke på huden

Pin
Send
Share
Send

Vurder å bruke Tobys loppemedisiner i en to-personers jobb til du er flink til det. Ellers risikerer du at han krøller seg med å få medisinen over hele kappen, i stedet for på huden mellom skulderbladene. Loppemedisiner kan være giftige, så du må tørke bort alt som vinder opp i håret.

Riktig anvendelse

La den vesentlige andre holde Toby i fanget, klappe den lodne kompisen din til han slapper av. Mens Toby får massasje, ta en fille, og bryt forseglingen på røret med loppemedisiner. Du klemmer røret på huden på baksiden av Tobys nakke - et område han ikke kan nå for å slikke av medisinen. Del pelsen hans til du ser huden hans, noe som kan være vanskelig hvis han har lange lokker. Plasser den åpne spissen direkte på Tobys hud og klem ut hele pakken. Ideelt sett vil alt produktet havne rett på den kosete følgesvennens hud, selv om det ikke alltid er tilfelle - det vil sikkert suge inn i de umiddelbare hårene. Følg alltid produsentens instruksjoner nøye; hvis du er ukomfortabel med å administrere aktuell loppemedisin, be veterinæren om å gjøre det for deg eller vise deg hvordan.

Medisiner på pels

Hvis noe av loppemedisinen havner på Tobys pels, er det bare en stor bekymring hvis han kan slikke flekken. For eksempel, hvis noe av innholdet i røret drypper på benet, vil du raskt tørke det bort med fille. Men hvis loppemedisinen kommer på Tobys hår på nakken, vil han sannsynligvis ikke klare å komme til det. Bare for å være trygg, ta fille og gni inn en hvilken som helst loppegel som glitrer på pelsen hans. På den måten kan formelen komme nærmere huden hans for å beskytte ham mot eventuelle krypende vesener.

La den tørke

Etter at du har påført loppegelen og fjernet noe som kan ha dryppet på pelsen hans, må du holde Toby opptatt slik at medisinen kan gå på jobb. La formelen tørke i hele 30 minutter før du lar den onde kummen trille seg selv eller før du lar ham komme i kontakt med andre dyr i hjemmet ditt.

Komplikasjoner

Hvis du etterlater vått loppeprodukt på kappen til Toby, og hun får den inn, eller hvis et annet pelsdekket familiemedlem støter over og slikker det, kan det oppstå alvorlige komplikasjoner. Hver type formulering har sine egne advarsler, men generelt kan inntak av en liten klatt loppemedisin føre til alvorlig oppkast og sikling. I noen tilfeller kan svelging av loppeprodukter føre til at katten din har skjelving og ikke ønsker å spise. Hvis du oppdager at Toby ikke oppfører seg som seg selv etter at du har påført produktet, kan du ta pelsballen din med en gang til akuttmottaket som en forholdsregel.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 182nd Knowledge Seekers Workshop, Thursday, July 27, 2017 (Kan 2024).

uci-kharkiv-org