Den beste maten for britiske bulldogger

Pin
Send
Share
Send

i Angry Bulldog-bilde av karaman fra Fotolia.com

Det britiske bulldogens dystre krus kan skyldes at du matet ham feil type mat. Å velge en hundemat som er spesielt utviklet for å imøtekomme denne rasens forskjellige anatomiske egenskaper og spesifikke kostholdsbehov, kan virkelig gjøre en forskjell i livskvaliteten til din favorittras.

Fordøyelsesproblemer

bulldog som beskytter penger av Scrivener fra Fotolia.com

Britiske bulldogger er utstyrt med et aktivt fordøyelsessystem som gjør dem utsatt for fordøyelsesproblemer og betydelig flatulens. Hvis den gassete bulldogen din hiver deg etter luft, kan det være lurt å sørge for at kostholdet hans har en god balanse mellom fiber, stivelse og uoppløselige mineraler. Å investere i et svært fordøyelig kosthold som inneholder proteiner av høy kvalitet som støtter fordøyelseshelsen, går virkelig langt. Med et bedre kosthold, bør bulldogen din bli velsignet med redusert avføringsvolum og redusert fekal lukt.

Sensitiv hud

Bulldog de profilbilde av Olivier fra Fotolia.com

Du er sikkert klar over at kroppen din til den britiske bulldogen er dekket av tunge rynker, og at han har løse, hengende folder rett under underkjeven. Så mye som du elsker å massere bulldogens hud, og anser det som et pluss, er disse rynkene til slutt et svakt punkt. Den konstante gnidningen av huden når bulldogen din skifter rundt og fuktigheten som er fanget i foldene, disponerer ham for dermatitt, en irriterende betennelse i huden. Sunne antioksidanter, aminosyrer og essensielle fettsyrer er gode tillegg til bulldogens diett for å fremme sunn hud og gjøre den mindre gjestfri for bakterier.

Brachycephalic Face

Bulldog anglais-bilde av Olivier fra Fotolia.com

Den britiske bulldoggen er pådratt i ansiktet, kort hode og prognatisk kjeve gir noen utfordringer når det gjelder måltider og gjør følgesvennen din utsatt for munn- og tannsykdommer. Den rette formen på kibble kan virkelig gjøre en forskjell i å gjøre spiseprosessen enklere og mindre rotete. Se etter kibble som er lett å forstå, og som oppmuntrer til tygging for å forhindre akkumulering av irriterende plakk og tannstein i bulldogens munn. Med en munn i bedre form, bør bulldoggens herlige britiske aksent komme høyt og tydelig.

Lavt aktivitetsnivå

Sleepy Bulldog-bilde av Maria Bell fra Fotolia.com

Britiske bulldogger er velsignet med en flegmatisk, stille og verdig disposisjon. De elsker generelt å trykke på den slumringsknappen og snore i timevis. Fordi din bortskjemte pooch kan være ganske stillesittende og disponert for vektøkning, vil du overvåke matinntaket og investere i et godt kosthold som tilfredsstiller ham med tilstrekkelige kalorier, men samtidig begrenser fettinntaket. Fedme, sammen med bulldogens begrensede luftveier, kan gjøre denne rasen mer utsatt for luftveisnød, forklarer veterinær Brent Mayabb.

Ortopediske problemer

Portrett av en engelsk bulldog, med et trist blikk. bilde av Gabriela fra Fotolia.com

Som om det ikke var nok med å snakke, snorke og slippe, er britiske bulldogger også utsatt for ortopediske problemer. Statistikk innhentet fra Orthopedic Foundation for Animals indikerer at bulldogger rangerer først for forekomster av hoftedysplasi. Et sunt kosthold for den britiske bulldogen bør suppleres med glukosamin og kondroitin for sunne ledd og omega-3-fettsyrer for å beskytte mot betennelse. Rådfør deg alltid med veterinæren angående helse og ideell ernæring for din fantastiske rase.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: TOP 5 Cant Stop Laughing COMEDIANS. Britains Got Talent (Kan 2024).

uci-kharkiv-org