Få en bulldog til å slutte å sikle

Pin
Send
Share
Send

Fuhgeddaboudit. Bulldogs sikler ikke fordi de vil - de kan ikke hjelpe det. Det er i genene og i benstrukturen. Når du har vært hos veterinæren og er sikker på at siklingen ikke er overdreven (for en bulldog) eller på grunn av en medisinsk tilstand, må du bare takle det.

Trinn 1

Forstå at sikling er normalt for visse hunderaser, blant dem bulldogger av alle typer - engelsk, fransk, amerikansk, australsk og andre. Det ser ut til å forekomme oftere i store og gigantiske raser, som boksere, mastiffer, Saint Bernards og Newfoundlands, men kan dukke opp i mellomstore hunder (bassetter, blodhunder og Clumber spaniels) og små (mops og Bostons). Det er en funksjon av hodeform og munn- og leppedannelse.

Steg 2

Studer hodet på bulldoggen din. Hodeskallen hans er veldig bred og kort fra front til bak, med et knust-flatt ansikt og mange rynker. I følge AKC-rasestandarden er snuten veldig kort og vendt, og overleppene må henge over underkjeven på hver side. Denne konfigurasjonen gjør det nesten umulig for bulldoggen å ikke sikle, men hvis han ikke hadde det, ville han ikke være en bulldog.

Trinn 3

Se på hvordan leppene hans møtes - eller ikke møtes. Når de øvre leppene (eller fløyene) er store og kjøttfulle, kan de ikke lukkes tett og danne en tetning for å holde spytt inne i bulldogens munn. Alle hunder saliver når middagsklokken ringer, eller så forteller Dr. Pavlov oss, og når de blir begeistret. Noen slobber mye, andre slobber bare litt. De må også drikke vann innimellom, og da har bulldogen det samme problemet du gjør når tannlegen laster deg opp med Novocaine og du ikke lenger har kontroll over underleppen.

Trinn 4

Gi mobbe gutten din tyggeleker for å suge litt av siklen og få ham til å svelge oftere.

Trinn 5

Oppbevar mange håndklær på strategiske steder, og det betyr hvor som helst hunden går, spesielt i bilen. Gi dem til vennene når de kommer inn og hold en mer eller mindre permanent over skulderen. Når du tørker ned veggene, gulvet, møblene og ansiktet ditt for den millionte gangen, kan du tenke på det som flytende kjærlighet.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hunden hopper op - sådan stopper du det. (Juli 2024).

uci-kharkiv-org