Hjemmelagde bleier til hunden

Pin
Send
Share
Send

jeg babywindeln bilde av Daniel Fuhr fra Fotolia.com

Bleier påkaller normalt tanker om gurglende babyer, men de er også et praktisk produkt for våre hundekammerater. Hjemmelagde hundebleier holder lommeboken lykkelig og fungerer like bra som dyre spesialbleier.

Hvorfor hunder trenger bleier

Hundbleier virker som en dum idé, men de er nyttige for en rekke problemer. Kvinnelige hunder kommer inn i sesongen noen få måneder og produserer utflod som vil flekke tepper og møbler. Bleier holder rotet av møblene dine og hindrer menn i å slikke og montere hunnen din. Bleier er også nyttige for eldre hunder og de med inkontinens forbundet med sykdom. Hvis du har en hund som liker å markere sitt territorium i hjemmet ditt, vil en bleie holde hjemmet ditt flekkfritt og luktfritt. Bleier er også nyttige under husbrudd fordi de fleste hunder ikke liker fuktighet mot huden og vil be om å gå ut i stedet for å gå i bleien.

Modifisert bleie

Den enkleste typen hjemmelaget hundebleie starter med en menneskelig babybleie. Vei hunden din og sammenlign vekten med det anbefalte vektdiagrammet på bleien du velger, og velg størrelsen som tilsvarer vekten hennes. Stå hunden opp og legg bleien over bakparten, og merk stedet der halen hennes kommer ut med en penn. Skjær et lite hull rundt merket og trekk halen forsiktig gjennom hullet. Trekk bleiens front opp under magen på hunden og fest bleien tett rundt hunden.

Undertøyalternativ

Guttens undertøy er et utmerket alternativ til engangsbleier. Hold undertøyet med den fremre klaffåpningen mot hundens hale. Plasser en selvklebende feminin pute inne i undertøyet, og sentrer den slik at den passer over kjønnsområdet. Trekk hundens hale forsiktig gjennom klaffen og skyv hundens ben gjennom benhullene. Hvis linningen er litt for stor, brett den over og fest den med en stor sikkerhetsnål.

Grunnleggende om bleie

Planlegg hunden din for veterinærbesøk i tilfeller av uvanlig inkontinens. Han vil avgjøre om det er en infeksjon eller et annet medisinsk problem bak lekkasjen, og kan foreskrive medisiner for å behandle løse blæreproblemer. Bruk en hundebleie på kvinner i sesongen fra du først merker utflod til kjønnsorganene hennes ikke lenger er hovne og utslippet er helt borte. Sjekk bleien flere ganger om dagen, og bytt våte bleier og feminine puter umiddelbart for å forhindre ubehag.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundetips: Lær hunden forskjellige triks. Solplassen (Kan 2024).

uci-kharkiv-org