Hjemmelaget hund Köln

Pin
Send
Share
Send

Hvis du oppdager en ubehagelig lukt som kommer fra din favorittpuss, kan ditt første instinkt være å rope "badetid". Imidlertid, hvis poochen din lider av vanlig kroppslukt, kan for mange bad tørke ut huden og forårsake irritasjon. Hjemmelaget doggie cologne hjelper til med å eliminere lukten og får ham til å lukte frisk igjen.

Eliminere underliggende forhold

Før du dekker til ubehagelig lukt med stinkende cologner, må du sørge for at luktene hunden din deler med deg ikke er et tegn på en underliggende tilstand som krever behandling. Hudsykdommer og allergier kan forårsake bakterie- eller gjærinfeksjoner i huden som gir lukt. Øreinfeksjoner, tannproblemer eller abscesserte analsekker kan også være skyldige. Hvis vanlig lukt er et problem, må veterinæren din utelukke og behandle disse tilstandene.

Essensielle oljer

De beste ingrediensene for hjemmelaget hundeköln er de som er naturlige og fordelaktige for hundens hud og pels. Eteriske oljer har behagelige aromaer som hjelper til med å eliminere hundestink mens de gir aromaterapi, soppdrepende, antiinflammatoriske og til og med skadedyravvisende egenskaper. Sikre essensielle oljer for din pooch som hjelper til med å eliminere lukt, inkluderer eukalyptus, geranium, lavendel, peppermynte og søt appelsin.

Blanding og påføring av oljer

For å få hunden din til å kölne, trenger du essensielle oljer, vann og en sprayflaske. Fyll sprayflasken med vann og tilsett noen dråper olje. Rist flasken umiddelbart før påføring for å blande godt. Spray på hundens pels og masser inn. Etter første gangs bruk må du overvåke hunden din for mulige allergiske reaksjoner. Selv om disse oljene er trygge for poochen din, som mennesker, har noen hunder allergiske reaksjoner på visse produkter. Hvis du merker at hunden din klør eller ser hudirritasjon, må du slutte å bruke Köln og prøve forskjellige oljer i blandingen.

Andre alternativer

En annen naturlig ingrediens som blir kvitt lukt - selv etter at hunden din har møtt en stinkdyr - er destillert hvit eddik. Kombiner 1 kopp eddik med 1 liter vann. Hvis en skunk er kilden til hundens lukt, kan det være nødvendig med en sterkere løsning av halv eddik og halvt vann. Hell blandingen i vannflasken og spray på hundens pels.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: KÖLN MIT MEINEM HUND!. Luca Kumm (September 2024).

uci-kharkiv-org