Hjemmelaget kjæledyr lukt nøytraliserende

Pin
Send
Share
Send

Du elsker den lodne kompisen din og liker å ha ham rundt, men det betyr ikke at du må elske luktene som følger med ham. Enten du trenger å takle ulykker på teppet, et innkjørsel med skunk eller den grove lukten av våthund, kan hjemmelagde luktneutralisatorer gjøre underverker hjemme.

Bakepulver

Baking soda er grunnlaget for mange hjemmelagde deodoriserende kjæledyr, og faktisk kan du bruke det alene for å kvitte deg med kjæledyrlukt raskt og trygt. Rist tørr natron direkte på kjæledyret ditt og gni det godt inn, og børst det deretter ut av kjæledyret ditt for å deodorisere det. Dryss tørr natron på teppet og møblene for å håndtere kjæledyrlukt i hjemmet ditt. La den sitte litt, og støvsug den deretter slik at alt lukter friskt og rent. Baking soda lagt til en mengde klesvask hjelper også med å fjerne kjæledyrlukt fra klær.

Eddik

Bruk eddik i full styrke eller bland halv og halv med vann for å fjerne omtrent enhver kjæledyrlukt fra hjemmet ditt, inkludert urin. Test et skjult område med tepper eller møbler for å sikre at de er fargeklare, og spray deretter en 50/50 oppløsning av eddik og vann på eventuelle stinkende flekker. Eddikslukten tar over i begynnelsen, men når den forsvinner, er kjæledyrlukten også borte. Du kan også legge til en kopp eddik i vasken hvis du har klær eller håndklær som har fått kjæledyrlukt, og luktene vil vaske bort.

Blanding av vaskemiddel

En enkel løsning av oppvaskmiddel og destillert eddik gir et todelt angrep på veldig sterke kjæledyrlukt som skunk spray. Tilsett en eller to spiseskjeer vaskemiddel i hver liter eddik og hell blandingen direkte på kjæledyret ditt. Gni det godt inn, helt ned til huden hans. Eddiken fjerner lukten, og vaskemiddelet skjærer gjennom fett for å hjelpe den klamete skunk sprayen til å vaske rett ut. Dette fungerer også på kjæledyr som har en sterk kroppslukt. Vask kjæledyret ditt med sin vanlige sjampo når han har fått eddikbehandlingen.

Borax-blanding

Du kan bruke en blanding av like deler boraks, eddik og salt for å rengjøre veldig tøffe flekker på teppet. Dette er spesielt nyttig hvis du prøver å huse en valp. Rør ingrediensene sammen for å lage en pasta, gni den godt inn i det skitne området og la den stå i noen timer til den er tørr. Støvsug godt, og flekken og lukten kommer begge opp med pulveret. Selv om denne blandingen vanligvis er ganske trygg, må du alltid teste på en skjult del av teppet ditt før du bruker det, bare i tilfelle det er tilfelle.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Vi øver på å gå i buret! Frivillig atferd, hunden styrer:- 1. august 2018 (Juli 2024).

uci-kharkiv-org