Hjemmelaget peanøttsmørbiter for hunder

Pin
Send
Share
Send

For deg er peanøttsmør et velsmakende pålegg for toast eller smørbrød. Det er en sjelden hund som snubler peanøttsmør, spesielt når den kombineres med andre tunge-pirrende ingredienser.

Informasjonskapsler rundt

Endre en hvilken som helst grunnleggende oppskrift på peanøttsmørkake for å utelukke sukker, salt og smakstilsetninger, som vanilje, og bland og bake som anvist. Alternativt kan du erstatte peanøttsmør med vanlig smør, margarin eller forkorting i en oppskrift på havregryn. Skarpe kaker er bedre enn seige kaker fordi de har lengre holdbarhet.

Bow-Wow-baller

Barkleys lidenskap for peanøttsmør betyr ikke at du må slave over en varm ovn. Du kan lage sprø runde godbiter i mikrobølgeovnen ved å kombinere 1 kopp tørr melk uten fett med 1 kopp hel hvetemel og 1/2 kopp hvetekim i en middels bolle. Rør inn 1 egg, 1/2 kopp naturlig peanøttsmør og 1/2 kopp vann. Bland blandingen grundig og rull deretter til 1/2 tommers baller. Mikrobølgeovn et dusin baller av gangen på en mikrobølgeovnplate i 3 til 4 minutter på høy. La kulene avkjøles helt og oppbevar opptil en måned i en lufttett krukke.

Iskrem overbærenhet

Kule, kremete kokosnøtter gir perfekte godbiter for de sommerlige hundedagene. Rør 1/4 kopp naturlig peanøttsmør i 2 kopper vanlig yoghurt og skje blandingen i hulrommene i et standard isbrett. Frys til fast, omtrent fire timer. Fjern de frosne terningene og oppbevar dem i en frysesikker plastbeholder. For lekeraser, prøv mini-isterningsbrett, og for store hunder, bruk en muffinsform.

Rask og kremaktig

Noen ganger er det bare for vanskelig å vente på bakte eller frosne godbiter. Når du vil belønne hundevennen din med en gang, serverer du en peanøttsmørskum. Bland 1/4 kopp hver av naturlig peanøttsmør og gresskarpuré en bolle. Brett inn en stivpisket eggehvite. Dette gir en velsmakende skummende godbit for en mellomstor pooch. Dobbel oppskriften på gigantiske raser og frys halvparten for å servere senere hvis Barkley er en liten ankelbiter.

Hundegodkjente kombinasjoner

Ved spesielle anledninger, rør en skje med naturlig peanøttsmør i hundens kabbel for å gjøre måltidene til en minneverdig begivenhet. Mal tørr kibble i en matprosessor og bland med akkurat nok peanøttsmør til å danne faste kuler i marmorstørrelse. Oppbevares i fryseren. Dette er også en fin måte å kamuflere en hundepille på; lure Barkley til å tro at han får en godbit i stedet for å ta medisinen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Min hund drar i kopplet (Juli 2024).

uci-kharkiv-org