Homeopatiske medisiner for katter med separasjonsangst

Pin
Send
Share
Send

Det er normalt for deg og pusen din å savne hverandre når dere er fra hverandre. Om det eksisterer en "homøopatisk" løsning kan diskuteres; men det er naturlige og helhetlige måter å hjelpe til med å lindre stress.

Tegn på separasjonsangst

Separasjonsangst er stressende for en katt som lider av den. I ditt fravær kan hun mieve uopphørlig, urinere og gjøre avføring på uhensiktsmessig måte, stelle seg til et punkt med skallethet eller sår, og utvikle ekstreme matvaner som overspising eller vegring av å spise. Fordi tegn og symptomer på separasjonsangst er parallelle med andre alvorlige medisinske tilstander, er det viktig å få veterinæren til å undersøke Kitty grundig hvis hun viser noen av de nevnte symptomene. Når veterinæren din har utelukket medisinske årsaker, kan du diskutere en naturlig tilnærming til kattens atferdsproblemer.

Naturlig tilnærming

Naturlige og helhetlige medisiner har naturlige aktive ingredienser, i motsetning til konvensjonelle medisiner, som ofte stammer fra menneskeskapte kjemikalier. De kommer ofte i flytende og sprayform eller som pellets som ikke trenger å svelges, bare smakte - perfekt for kattunger som hater å ta piller.

Ingredienser

Blomstekstrakter som valerian og lidenskapsblomst, urteekstrakter, feromoner, mineraler og essensielle oljer som rosmarin og lavendel er beroligende ingredienser som finnes i naturlige katteangstmedisiner. Disse ingrediensene støtter pusens nervesystem, og jobber for å naturlig redusere angsten hennes. Valerianrot er et populært blomsterekstrakt som finnes i mange naturlige medisiner mot angst. Det virker for å senke kattens blodtrykk og hjertefrekvens naturlig, selv om det krever jevn, gjentatt behandling for optimal effektivitet.

Feremoner

I følge "Websters New World College Dictionary" er "homeopati" medisinsk behandling basert på teorien om at visse sykdommer kan helbredes ved å gi svært små doser medikamenter som hos en sunn person vil gi symptomer som sykdommen. " På en måte er pheremoner homøopatiske: Feremoner er et utskilt eller utskilt kjemikalie som ett dyr utstråler for å utløse en sosial respons hos skapninger av samme art. Feromonavledede produkter spesielt for katter selges i dyrebutikker og veterinærkontorer. Når du sprer en spritz av det flytende stoffet på flasken, oppdager en kattes luktemembran den; noen katter blir merkbart roligere.

Fordeler

Naturlige medisiner har ofte mindre overdose og bivirkninger enn tradisjonelle medisiner. Naturlige og helhetlige medisiner kan skreddersys etter kattens individuelle symptomer og behov. Holistiske veterinærer blander ofte og foreskriver unike styrker og kombinasjoner av homeopatiske og naturlige ekstrakter designet spesielt for pusen din. Dette er ganske annerledes enn konvensjonelle medisiner, som benytter en "one-drug-fits-all" -tilnærming.

Hensyn

Helt naturlige medisiner er ikke nødvendigvis en kur for behandling av engstelige kattunger; holistisk medisin er en god tilnærming for angstproblemer fordi den forsøker å behandle "hele" dyrets liv - kosthold, miljø, fysiologi og mer. Når det gjelder alvorlig separasjonsangst, fungerer naturlige behandlinger bedre i forbindelse med atferdsendring og miljøendringer. Diskuter disse tilnærmingene med veterinæren eller en lisensiert katteatferdsmann hvis fru Kitty får en separasjonsangstdiagnose.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Homeopathic mass overdose: The 10:23 Campaign, Oslo, Norway 2011 (Kan 2024).

uci-kharkiv-org