Instruksjoner for innstikkende hundeseler

Pin
Send
Share
Send

Jeg søker hundebilde av Jim Parkin fra Fotolia.com

Du har sett alle veier på den nye innstikkende hundeselen, snudd den flere ganger, og du er fortsatt ikke sikker på hvilken side som er oppe. Å legge den flatt vil hjelpe til med å ordne ting, men suksess med hvilken som helst sele avhenger først av om du har målt hunden din riktig for passform.

Trinn 1

Be hunden din om å stå. Hvis hun ikke forstår kommandoen, kan du enten be en hjelper hun stoler på å holde henne forsiktig like bak skulderbladene for å holde henne stående, eller så kan du få hunden til å sitte i stedet. Å måle brystet er lettere hvis hun står, men du kan gjøre det hvis hun også sitter.

Steg 2

Pakk et klutbåndsmål rundt den dypeste delen av brystet til hunden din for å finne brystomkretsen. Legg til to inches for å sørge for det ekstra rommet som trengs for å forhindre at selen blir for stram.

Trinn 3

Velg og kjøp din nye innstikkende hundesele ved hjelp av målingen du tok for å sikre at den passer til valpen din. Seler er laget for å passe til bestemte bryststørrelser, slik at du kan finne en som passer for hunden din. Se på emballasjen, eller les produktdetaljene hvis du handler på nettet, for informasjon om størrelsen på selen.

Trinn 4

Legg den nye innstikkarselen flatt på bakken slik at du kan se to åpninger, en for venstre labb og en for høyre. Ta tak i valpens høyre forpote, og plasser den i riktig åpning, og legg deretter venstre fremre pote i venstre åpning.

Trinn 5

Trekk selen opp slik at den midtre vertikale stroppen er mot brystet. Klikk selen på plass med plastspennen. Spennen vil hvile på ryggen, sammen med enten en eller to ringer som vanligvis er O-formede eller D-formede. Snakk stille med valpen din mens du setter på selen. Det spiller ingen rolle hva du sier, bare så lenge tonen din er mild og beroligende.

Trinn 6

Juster passformen på sele stroppene med skyvejusteringene. Du bør kunne passe to fingre mellom stroppene og hunden din. Hvis du får plass til mer enn to fingre, er den for løs; færre enn to fingre er for stramme.

Trinn 7

Gratulere den lille jenta din for å ha gjennomgått prosessen ved å gi henne mye ros og en velsmakende godbit. Fest båndlåsen gjennom ringen, eller begge ringene hvis aktuelt, og ha det gøy sammen på turen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Lucy bruker rosa komfort hundesele - Kjøp sele til hunden hos (Juli 2024).

uci-kharkiv-org