Hvordan holde en hund i å rive opp bakgården

Pin
Send
Share
Send

En av fordelene med å ha en bakgård er at den gir hunden god plass til å strekke bena og underholde seg selv. Dette kan gjøre det mye vanskeligere for menneskene i familien å nyte bakgården.

Trinn 1

Tren hunden din. Mens tilgang til bakgården betyr at hunden din har muligheten til å trene selv, trenger han fortsatt trening med tilsyn for å stimulere sinnet og holde ham utenfor trøbbel. Daglige spaserturer eller spill å hente er en fin måte å ta i bruk noe av overflødig energi som kan føre til graving når du ikke er i nærheten.

Steg 2

Gi underholdning i hagen. Puzzle-typer leker, der hunden din må jobbe for å få en godbit, er en fin måte å stimulere sinnet på.

Trinn 3

Velg et sted hvor hunden din skal sove. Mange hunder graver i de varme værmånedene, slik at de har et kjølig sted å legge. Plasser mat og vann i et område som holder seg kjølig, for eksempel under dekk, for å oppmuntre hunden din til å ligge der. Gi noe rent halm til sengetøy som en ekstra fristelse.

Trinn 4

Tilbring tid med hunden din. Enten dette betyr at du går utenfor eller kjæledyret ditt kommer inn, er hunder sosiale dyr. De vil grave ut av frustrasjon og kjedsomhet hvis de ikke har vanlig selskap. I tillegg til tiden du bruker på å trene kjæledyret ditt, må du sørge for at han får god tid til å henge med resten av familien.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: HENTER MIN NYE VALP! (Juli 2024).

uci-kharkiv-org