Hvordan holde en ny valp underholdt i løpet av dagen

Pin
Send
Share
Send

i Valpebilde av Daria fra Fotolia.com

Erfarne hundeeiere er kjent med den overflod av energi de fleste valper viser. Å holde en ny valp opptatt vil forbrenne overflødig energi og resultere i en lykkelig, sliten valp.

Trinn 1

Ta valpen din med en rask spasertur. Sett valpen med krage og bånd, og ta en spasertur gjennom nabolaget. La valpen snuse, utforske og leke underveis. Oppmuntre valpen til å møte nye mennesker, og la dem klappe henne for å gjøre henne mer komfortabel i rare situasjoner.

Steg 2

Planlegg valpen din for lekedatoer på din lokale barnehage eller dyrebutikk. Mange fasiliteter tilbyr klasser for å gi et trygt sosialiseringsmiljø for valper av alle raser og størrelser. Planlegg valpen din for sitt første sett med valpeskudd før du går på noen form for klasse for å beskytte mot smittsomme sykdommer.

Trinn 3

Gi valpen en rekke leker for å forhindre kjedsomhet. Valper er veldig nysgjerrige og elsker å tygge på forskjellige overflater, så gi valpen myke leker og harde leker. Hvis valpen din blir alene i lengre perioder, invester i en puslespill-type valpeleke. Disse lekene er designet for å bli fylt med godbiter, og valpen må rulle, bite og grave på leketøyet for å motta en belønning.

Trinn 4

La fjernsynet være på når du forlater huset. Den konstante visningen av severdigheter og lyder holder valpen distrahert og underholdt under ditt fravær. Prøv en stasjon med show som involverer dyr for et ekstra stimuleringsmål.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: EN DAG MED VALPEN VÅR (Juli 2024).

uci-kharkiv-org