Hva slags kam for en Cocker Spaniel?

Pin
Send
Share
Send

Hvis du har en cocker spaniel i husstanden din, er det et must å ta seg tid til pleie av vedlikehold, uansett hvor hektisk livet blir. Et viktig skritt i riktig pleie av poochen din er å vite hva slags kam du skal velge blant de mange alternativene som er tilgjengelige i butikkene.

Amerikansk Cocker Spaniel Coat

Cocker spaniels finnes i to raser, den amerikanske og den engelske cocker spaniels. Frakkene deres er ikke helt like, selv om de begge krever en god mengde vedlikehold. Amerikanske cocker spaniels pleier å ha glatt og luksuriøst strukturert pels. Håret er langt på lemmer og på de nedre delene av kroppen, spesielt sammenlignet med det på ryggen og hodet. Bakbenene, magen og ørene har markert lengre pels, ofte kalt "fjæring". Colorwise, amerikanske cocker spaniels 'strøk er vanligvis dypbrune, svarte, blekbeige, røde eller off-white. De vises også ofte i blandinger av forskjellige farger, ofte til og med hvitt.

Engelsk Cocker Spaniel Coat

Selv om engelske cocker spaniels er litt større enn den amerikanske rasen, er kappene deres ikke like lange. Pelsen deres er av moderat lengde og har en myk og glatt følelse. De har også fjær på kappene som ligner på amerikanske cocker spaniels. Engelsk cocker spaniels har pels som er enten rødlig, rødbrun eller svart. Noen av dem har mer enn en farge på strøkene.

Amerikanske cocker spanielpleiebehov

Hold den amerikanske cocker spaniel-frakken i topp-tilstand ved å kjemme og pusse den tre ganger i uken. Bredtandskammer fungerer vanligvis bra for disse spanielene, i forbindelse med børster av børster. Når du kammer eller børster kjæledyret til kjæledyret, må du alltid gjøre det i samme retning som det vokser.

Engelsk Cocker Spaniel Pleiebehov

Engelske cocker spaniels trenger også regelmessige kamper og børstinger - tenk mellom to og tre ganger ukentlig. Bredkam er også gunstig for strøk av engelske cocker spaniels. Når det gjelder børster, velg enten pin eller glatt børster. Cocker spaniels, både amerikanske og engelske, trenger mye tid og oppmerksomhet for pelsvedlikehold. Profesjonelle trimmeavtaler hos groomers er også avgjørende for dem hvert par måneder.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Cocker Puppies and Mum (Juli 2024).

uci-kharkiv-org