Den beste typen innsiden av hunder for små hjem

Pin
Send
Share
Send

i Offiser Pug image av Micah Kleit fra Fotolia.com

Det vil ikke være vanskelig å finne en innvendig hund til ditt lille hjem. De er i utgangspunktet fangshunder - hunder som foretrekker å sitte sammen med eierne i stedet for å ta lange turer.

Hensyn

Du kan bare vurdere en leketøysase fordi de er små. Mange av disse hundene er gode valg, men noen elsker å bjeffe. Hvis du bor i et samfunn med hus tett sammen, vil du kanskje ikke ha en bjeffer. Noen små hunder er svært energiske og trenger mye utendørs trening. Ikke utelukk alle store hunder. Riktignok trenger store hunder plass, men noen nyter livet på en sofa. Den eneste ulempen er hvor mye hundebekk du vil rydde opp med en større hund.

Lite øvelse

Yorkshire terrier er innbegrepet av karakteristikker for liten hund og fanghund. Yorkies trenger lite mosjon, men elsker å samhandle med mennesker. Vekten er vanligvis mindre enn 7 pund, så de er bærbare og elsker å reise i vesker. Pomeranians er små hunder som tilpasser seg godt til ethvert hjem og foretrekker å være inne. De elsker å tilbringe tid med eieren og vil faktisk ta på seg eierens personlighet. For eksempel, hvis du er høylydt, er hun høyt. Hvis du er stille, vil hun pleie å være stille. Boston terrier krever lite trening også, og elsker å holde seg ved siden av eierne.

Kald- eller varmeintolerant

Noen hunder gjør det bedre inne fordi kaldt eller varmt vær er vanskelig for dem. Mops er utsatt for forkjølelse, og varmt vær stresser henne. Å være inne er perfekt for denne valpen. Hun er glad og hengiven, og bjeffer sjelden, men hun kaster mer enn de fleste raser. Chihuahua er et godt valg for å leve innendørs fordi hun ikke liker kulde. Hvis du drar ut i kaldt vær sammen, vær forberedt på å ta en jakke eller genser på henne.

Store hunder

Greyhounds er milde og stille - et ideelt kjæledyr for ditt lille hjem. De kommer overens med de fleste andre dyr og er vanligvis gode med barn. De er den ultimate sofaen potet. Bullmastiffs er sterke og kraftige hunder; de kan veie mellom 130 og 200 pund. De er føyelige, stille hunder som elsker å være inne med mestrene sine. Bullmastiffs er ikke bjeffere, og de krever lite trening. Den eneste ulempen hvis du bor i et lite hus er Bullmastiff's massive hale.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Praktisk info. Jon er på utkikk etter en hund. Dplay Norge (Juli 2024).

uci-kharkiv-org