Gjør kattunger gjennom faser som babyer?

Pin
Send
Share
Send

Å se kattunger sosialisere med søppelvennene sine er virkelig underholdende. Den lodne vennen din viser egenskaper som ligner på et småbarn og barn i førskolealderen.

Nyfødt scene

Akkurat som nyfødte babyer er nyfødte kattunger helt hjelpeløse og stoler fullt på sin mor. De små øynene deres er lukket, og de kommuniserer med moren ved å gråte høyt og spinne. I løpet av de første dagene av livet er morkattens primære fokus på å holde hennes dyrebare avkom varmt og godt matet, og å hjelpe dem med å gå på do ved å slikke bakparten. Nyfødte kattunger trenger å sykepleie omtrent hver til to timer, forklarer ASPCA. Hvis mamma ikke produserer nok melk eller ikke ammer ung, må du ta den rollen og flaskefôre de små selv.

Barndom

Et sted i løpet av den første uken eller to går kattunger gjennom et stadium av spedbarn. Øynene deres vil åpne seg og de blir litt mobile. Unge kattunger er fremdeles for svake for å gå, men de vil bruke potene til å trekke seg rundt på magen. Dette ligner på en baby som skyter over gulvet. I følge Feline Advisory Bureau vil de også begynne å begynne å begynne å begynne og begynne å begynne å begynne å begynne med å begynne å begynne med å begynne å begynne med og begynne å begynne med å begynne med og begynne å begynne med.

Småbarnstid

Du vil legge merke til at kattungekullet ditt blir mer uavhengig etter omtrent 3 eller 4 uker. De begynner å stå og til og med gå korte avstander, selv om de sannsynligvis faller ofte mens de lærer. Synet blir sterkere når de vokser, og de begynner å stole mer på synet for å finne moren sin, i stedet for lyder. Når de har gått, kan du sette ut en søppelboks, siden de begynner å få trang til å gå alene. Når du er 4 uker gammel, begynn å avvenne de små fluffballene og gi dem mat med kattunge.

Uavhengig pusfase

Når de unge kattungene vokser og modnes, vil de bli mer og mer uavhengige, i likhet med et lite barn i førskolealderen. Innen 5 ukers alder vil dine halvliter store kattunge løpe, leke og hoppe. De vil ikke bare leke med sine lodne familiemedlemmer, de vil også interessere seg for å leke med deg. Så tidlig som 7 uker skal de små gledebuntene være fullstendig pottetrenet og avvenne fra morsmelken. Visjon og finmotorikk, som balansering på en avsats, vil fortsette å forbedres gjennom omtrent 11 uker etter fødselen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Morsomme Katter 2015. Morsomme Dyr Videoer (Juli 2024).

uci-kharkiv-org