Den beste landskapsarbeidet for en hage med hunder

Pin
Send
Share
Send

Jeg graver terriere bilde av Edsweb fra Fotolia.com

La oss innse det. De liker også å løpe gjennom blomsterbed, merke territorium på buskene og rulle akkurat der du helst ville at de ikke gjorde det. Å ha hunder og ha et velstelte tun går ikke akkurat sammen, men med noe kompromiss kan dere begge være lykkelige.

Lavere forventninger

Du kommer sannsynligvis ikke til å ha premietulipaner med en hund rundt. Det er et unektelig faktum i livet som alle hundeforeldre til slutt kommer til å akseptere. Imidlertid, hvis en uformell, komfortabel hage passer til stilen din, legger de litt forvirrede blomstene og sporadiske bare flekkene bare til sjarmen. Faktum er at hunden din trenger plass til aktivitet og avslapning like mye som deg, og hvis dere to kan gjøre disse tingene sammen, så mye bedre. Husk det, prøv å leve med noe ryddighet hvis det betyr å ha en lykkelig hund som samhandler på en sunn måte med omgivelsene og familien.

Gjør det beste ut av det

Hunder bruker ikke fortau. Hvis det dannes lave flekker der langløperen din har brukt et spor, kan du tenke på det som en nyttig oversikt over hundens aktivitetsområder og designe regionene dine for plenmøbler, blomsterbed og andre funksjoner ved siden av, men ikke på tvers av disse banene. Hvis han har en favoritt beinhage, bør du vurdere å skissere området med landskapstømmer og lage en stor hundesandkasse der for at han skal begrave skattene sine. Plasser en utendørs hundeseng under et skyggetre for å gi ham et alternativt sted å slappe av, slik at han ikke lager sin egen seng ved å grave. Du kan til og med legge inn et smidighetskurs for hunden din i et uhyret hjørne for å gi ham et spesielt sted å jobbe med energi slik at han lar urtehagen din være alene.

Hundevennlig planting

Mellom all graving og løping hunden din legger i, tar plener slå. Planter vanskelige å drepe gress som ofte brukes på idrettsbaner, som zoysia eller bermuda i full sol, eller for skyggefulle områder bruk svingel, bentgress, torvrug eller blågress. Hvis du har et stort hage, kan du tenke på å sette inn et villblomstret engområde. Kombinasjonen av hardføre flerårige planter og gress vil gi valpen din et fantastisk sted å boltre seg, og de frie og enkle vekstvanene til et naturlig landskap skjuler skade ved tråkking bedre enn pene rader med enkeltartede busker eller blomster. Bruk hard overflate som fliser eller betongbelegg for å redusere nødvendigheten av grøntområder i stier hunden din besøker, og legg supertøffe bakkedekker som de mange timianene (Thymus-arter), den korsikanske mynten (Mentha requieni) eller Laurentia blue star creeper (Isotoma fluviatillis ) mellom steinene. Undersøk alltid blomster og andre landskapsplanter før du legger dem i hagen din for å sikre at de ikke utgjør en forgiftningsfare for hunder som liker å prøve vegetasjonen.

La spillene begynne

Et godt landskap for en hund inkluderer mye areal for lek. Et tøft område med plen er et must for å spille ball eller kaste en disk, men det er også andre muligheter. Hvis hunden din er en vannelsker, vil en kunstig strøm eller en grunne dam glede henne uten ende og tjene som en aldri tom drikkekilde også. En tett plantet busk labyrint kan tilfredsstille trangen til å utforske og løse problemet for den mer intellektuelle hunden som kjeder seg lett. Kast et leketøy i midten av det og la henne løse puslespillet for å hente det. Selv å lage en ujevn topografi med åser og fall vil hjelpe hunden din med å få nødvendig mosjon og gi muligheter for gjemsel med andre hunder eller barn.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 3 hunder leker i ny hage (Juli 2024).

uci-kharkiv-org