Levealderen til australske storfehunder

Pin
Send
Share
Send

i Miss Nina image av Troy Hostetler fra Fotolia.com

Du kan forvente å ha din australske storfehund valp i 12 til 15 år, hvis du tar godt vare på ham. Hans forfedre inkluderer blod fra dingo, Australias ville hund.

Temperament

Mens storfehund elsker sin person, er han ikke glad i fremmede. Husk at han ble avlet for å flokkfe, og gjett hvilke små barn som løp rundt, minnet ham om? Av denne grunn er han ikke det beste valget hvis du har små barn eller barn som ofte besøker, da han pleier å nippe i hælene. Han burde ha det bra med eldre barn, som kan leke med ham til de alle går tom for damp. Han er ikke hunden for et redd individ, da han må vite at du er pakkeleder. Han er en veldig sterk hund, så vel som en god vakthund.

Opplæring

Storfehunder er smarte og fulle av energi. Du kan kanalisere den energien positivt ved å ta hunden din til lydighetsskolen og delta i hundesport som smidighet, sporing eller gjeting. Fordi han i seg selv er uavhengig og uredd, må du sørge for at han ikke får seg selv i trøbbel. Hans absolutte mangel på frykt kan bidra til en kortere levetid hvis han utfordrer større hunder eller på annen måte skader seg selv. Likevel er han en tøff kunde. Uten riktig trening kan storfehunden bli veldig ødeleggende.

Trening

Storfehunder er arbeidshunder, og krever mye mosjon. Han er en flott følgesvenn for en aktiv person. Ta ham med på lange turer og joggeturer. Han er ikke et godt valg for å bo i leiligheter, da han virkelig trenger å løpe mye rundt. En inngjerdet bakgård gir ham muligheten til å bruke energi. Fordi han er en storfehund, er han også vant til å jobbe rundt hester, så hvis du kjører, blir han en flott følgesvenn på stiene eller i brede, åpne områder.

Helse

Som med alle rasehunder, er storfehunder utsatt for spesifikke arvelige plager. For å øke sjansene dine for å ha en sunn, langlivet hund, kjøp fra en hederlig oppdretter som tilbyr helsegaranti og deltar i American Kennel Clubs Canine Health Information Center Program. CHICP-sertifisering betyr at oppdretter har valper evaluert i henhold til programmets krav. Storfehunder kan lide av hoftedysplasi, en misdannelse i hofteleddet; luksuriøse patellaer eller glatte kneskåler; døvhet, og øyesykdommen kjent som progressiv retinal atrofi, som til slutt fører til fullstendig blindhet. Hold storfehunden din i riktig vekt for å hjelpe utsiktene til lang levetid.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: China: Power and Prosperity -- Watch the full documentary (Juli 2024).

uci-kharkiv-org