En liste over Droopy Eared Dogs

Pin
Send
Share
Send

Det er bare noe så tiltalende om hunder med lange, hengende ører. Det er sannsynligvis grunnen til at utstoppede leketøyhunder og tegneseriehunder har disse vedleggene. Hvis du leter etter en drooper, kan du finne en hund i ønsket størrelse og nyanse.

Bassett Hound

Bassett er en klassisk hengende hund, som kombinerer en god disposisjon med en sterk sporingsfølelse. Han kommer godt overens med andre hunder og kjæledyr. Bassettens korte kappe, i standard hundfarging, krever minimalt med vedlikehold. De dype, sjelfulle øynene kombinert med det rynkete ansiktet og de hengende ørene smelter bare hjertet ditt.

Beagle

Husk at Snoopy er en beagle. Han er typisk ved at beagles er omgjengelige, men uavhengige. Beagles styres av nesen, så det er en dårlig idé å slippe dem fra båndet i et område som ikke er inngjerdet. Beagles kommer også godt overens med andre hunder og katter, men de elsker spesielt barn.

Cocker og Springer Spaniels

Cocker og springer spaniels var en gang den samme rasen. De er fortsatt veldig like, selv om springeren er den større hunden. Begge elsker folket sitt og ønsker inkludering i alle familieaktiviteter. De krever daglig børsting for å holde kappen fri for floker. Tilgjengelig i mange farger, de er enkle å trene og trenger regelmessig trening.

Bloodhound

Hvis du liker de hengende ørehundene dine som er store og ansvarlige, kan blodhunden fylle regningen. Disse dufthundene er ofte luktende, så de krever jevnlig bading, stell og renserengjøring. Bloodhound er vennlig, men han trenger å vite at du er sjefen.

Dachshund

Grevlinghunden, som han er kjent i hjemlandet Tyskland, kommer i standard- og miniatyrvarianter. Den klassiske lange og lave hunden, du kan finne doxies med kort, kablet hår eller lange strøk. De klassiske doxie-fargene er svart og solbrun eller rød, men andre nyanser med solbrune punkter kjennes igjen av AKC. Doxies er store hunder i kroppen til en liten hund. Se opp for ryggproblemer, doktorens undergang.

Puddel

Hvis hundehår utløser allergier i familien din, kan det hende at personen ikke har et problem med en puddel. Selv om ingen raser virkelig er allergifremkallende, plager ikke puddelens krøllete, nonshedding pels noen hundeallergikere. Tilgjengelig i leketøy-, miniatyr- og standardmodeller, pudler er smarte hunder som elsker sine mennesker.

Irish Setter

Hvis du liker å tilbringe mye tid utendørs, kan en vakker rød irsk setter være din velsignende følgesvenn. Denne energiske rasen trenger minst en time med ganske anstrengende trening daglig. Hun er en søt, vennlig hund som elsker familien sin.

Øreinfeksjoner

En ulempe med hengende ører er en ekstra risiko for øreinfeksjoner. Hunder får vanligvis øreinfeksjoner på grunn av gjær eller bakterier i øregangen. Øremider, fremmedlegemer eller overdreven ørevoks kan føre til infeksjon. Symptomene inkluderer konstant riper, hodeskak, dårlig lukt eller utslipp. Sjekk hundens ører regelmessig. Hvis de lukter eller det er et ekssudat, ta ham til veterinæren for behandling.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Chihuahua ears dont stand up, what can I do? Heres a DIY solution! Sweetie Pie Pets Kelly Swift (Juni 2024).

uci-kharkiv-org