Å leve med Dog Dander Allergy

Pin
Send
Share
Send

jeg hundebilde av Peter Toth fra Fotolia.com

Hvis Rover får deg til å nys eller hves, fortvil ikke. Hvis du er i markedet for en hund, men har allergi, bør du vurdere å kjøpe eller adoptere en allergivennlig rase.

Luftrensere

Luftrensere suger allergener ut av miljøet, inkludert kjæledyrdander. Bruk et høyeffektivt partikkelfilter som dekker hele huset, eller mindre rengjøringsmidler for individuelle rom. Hvis du er allergisk mot andre stoffer, for eksempel pollen, hjelper HEPA luftrensere deg med å takle disse irriterende stoffene.

Vaksinerer

Hvis du lider av en allergi mot hundens dander, er støvsugeren din venn. Kjøp den beste støvsugeren du har råd med, med den sterkeste sugekraften. Noen modeller er designet spesielt for bruk i hus med kjæledyr. Støvsug eventuelle tepper, sengetøy eller polstrede møbler der Buddy bruker betydelig tid. Støvsug daglig, hvis mulig.

Soveområder

Uansett hvor mye poochen din vil sove på sengen eller på soverommet, ikke la ham gjøre det. Soverommet ditt, hvor du tilbringer åtte timer av 24, bør være en hundefri sone. Hvis mulig, hold ham der ute 24/7. Det er også et bra sted å sette en luftrenser.

Bading

Bad hunden ofte med flasshampo som er egnet for kjæledyr. Du kan også springe for turer til groomeren hvis det er lettere for deg, allergimessig. Mellom badene tørker du av hunden din med en fuktig vaskeklut for å holde skitten nede.

Skudd

Besøk allergologen din for testing for å finne ut nøyaktig hva som utløser allergiene dine. Det er mulig at hundeskjell bare er ett element på listen. Legen din kan anbefale skudd med immunterapi for symptomlindring. Selv om det ofte er effektivt, forplikter du deg til en vanlig serie med bilder for desensibilisering som det kan ta flere år å fullføre.

Allergivennlige hunder

Selv om det ikke er noe slikt som en hund som er danderfri, utløser noen raser eller blandinger angivelig ikke allergiske reaksjoner hos mange pasienter. Dette er vanligvis pudler og puddelblandinger, og den lignende Bichon Frise. Disse hundene har hår i stedet for pels, og de kaster ikke. Det er ikke uvanlig at noen reagerer allergisk på visse raser og ikke andre, eller til og med bestemte hunder og ikke andre. Hvis det er en hunderase du har brukt tid uten allergiske hendelser, bør du vurdere om den typen hund passer til din nåværende livsstil.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Allergy Advice: How to Reduce Pet Allergies (Kan 2024).

uci-kharkiv-org