Lavenergi og ikke-kaste hunder

Pin
Send
Share
Send

For mange hardtarbeidende eiere ville det være en drøm å komme hjem til en lat hund eller ta på seg et hårfritt antrekk om morgenen. Selv om alle hunder trenger trening, og til og med kategoriserte hunderaser ikke kaster litt, er det en hund som passer for ditt aktivitetsnivå og livsstil.

Griffon i Brussel

Griffoner i Brussel er kjent for sine søte ansikter og nesten menneskelignende uttrykk. I 1997 oppstod Griffons ansikt til og med et ansikt som Jack Nicholson i en populær film. Deres opprinnelse er Belgia, og de er American Kennel Club registrert som en leketøysras. Griffons gjennomsnitt mellom 6 og 12 pounds med en omtrentlig levetid på 12 til 15 år. De forskjellige fargene inkluderer rød, svart og solbrun. De knytter seg ofte til en person og tilpasser seg godt til leilighet eller leilighet.

Havanese

Den omgjengelige Havanese er en annen leketøysras med en gjennomsnittlig levetid på opptil 15 år. De har kjærlige personligheter, og er gode med både barn og eldre. De kommer i forskjellige farger, inkludert, hvit, krem ​​og svart. De er den nasjonale hunden på Cuba. Det er her de oppsto og ble avlet utelukkende for overklassen. Under den kubanske revolusjonen ble mange av dem etterlatt og fikk rasen til å møte nesten utryddelse. Imidlertid begynte eierne som flyktet med hundene sine å gjenoppbygge befolkningen på 1970-tallet.

Maltesisk

En av de eldste anerkjente rasene er den kjærlige malteseren. De er oppkalt etter byen Malta, en middelhavsby på en liten øykjede sør for Sicilia. De var en favoritt blant romere og grekere, og spesielt adelsdamer. Avlet for følgesvenn, de er en kjærlig og sosial rase. Med en gjennomsnittlig vekt på 7 pund utgjør de gode reisefølge, og det er deres glede å tilbringe tid med eierne. Den silkeaktige hvite kappen gir dem sitt kongelige utseende; men hvis det ikke er barbert eller trimmet, kreves det en forpliktelse til daglig børsting.

Miniatyrschnauzer

Miniatyrschnauzere er en registrert liten rase med en gjennomsnittlig vekt på 15 pund. Fargene inkluderer sølv, svart og salt og pepper. Denne vennlige rasen stammer fra Tyskland og ses i tyske malerier fra 1400-tallet. De har den typiske terrier-spunk, noe som gjør dem til gode vakthunder. De har også den typiske terrier nysgjerrigheten som gjør dem til en travel rase, men de tilpasser seg godt til eierenes livsstil. De føler seg hjemme når de løper gjennom åpne felt, eller i en leilighet med riktig leketøy for underholdning.

Pleie og redning

Flertallet av ikke-raser krever regelmessig pleie, og alle hunder krever daglige turer eller leketid i hagen. Også voksne med lavere energi er fremdeles energiske valper. Hvis det er vanskelig å bruke tid på valpetrening, har redningsgrupper eldre, allerede trente hunder som venter på å bli et kjærlig medlem av husstanden din.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: (Juni 2024).

uci-kharkiv-org