Hvordan lage et havregrynbalsam for hunder

Pin
Send
Share
Send

Hvis hunder hadde sin måte, ville de alltid løpe gjennom skogen, svømme i gjørmete dammer og rulle i noe veldig stinkende. Etter alt dette morsomme er det badetid igjen. Etter sjamponering beroliger du hundens hud og får pelsen til å skinne med en konditionerende skylling av havregryn, rosmarin og peppermynte.

Trinn 1

Mal havregryn i blanderen, kjøkkenmaskinen eller kjøkkenmøllen til en melaktig konsistens. Skrap ofte sidene på kvernen for å sikre at alle havregrynflakene er finmalt.

Steg 2

Bland 1 kopp malt havregryn med 2 kopper vann i kasserollen. Tilsett rosmarin og kok på middels varme i to til tre minutter. Bratt i 10 minutter. Rør inn aloe vera-gel, jojobaolje og peppermynteolje. Avkjøl blandingen til kroppstemperatur eller lunken. Påfør en liten mengde på hundens hud for å teste for en allergisk reaksjon.

Trinn 3

Hell havregrynblandingen i sprayflasken ved hjelp av trakten. Spritz kroppen til hunden din til den er gjennomvåt, og pass på at du ikke kommer inn i øynene. Masser forsiktig og grundig inn i pelsen og huden.

Trinn 4

La blandingen stå i 10 minutter. Skyll godt og tørk på håndkle. La hunden din tørke grundig på et varmt sted borte fra trekk, eller tørk henne med en håndholdt hårføner på lav varme.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Turterapi Hvordan venne hunder til hverandre (Juni 2024).

uci-kharkiv-org