Hva betyr det når en hund bringer deg beinet og legger det ved siden av deg?

Pin
Send
Share
Send

En hunds bein er mest sannsynlig en av hans dyrebare eiendeler - den er der oppe med det knirkende leketøyet. Dette enkle tegnet på kjærlighet og tilbedelse lar deg vite at hunden din absolutt tenker verden av deg: Han vil dele sin premie.

I'm Over Here

Den firbente kummen din kan slippe beinet rett ved siden av deg bare for å få deg til å fokusere på ham. Du har tross alt vært borte hele dagen, og han vil ha noen minutter av din udelte oppmerksomhet. Ta noen minutter fra fjernsynet eller mobiltelefonen din og gi ham en god gnidning. La ham få vite at uansett hvem andre som kommer, er han fortsatt din beste venn.

La oss leke

Det er selvfølgelig mulig at det å forlate beinet ved siden av deg er en spilleanmodning. Hvis Buster er en som elsker å leke med beinet - kaste det over gulvet eller gjemme det rundt huset for senere - inviterer han deg til å bli med og spille når han slipper det ved siden av deg. Plukk opp beinet, kast det over rommet eller hagen og gi din onde pooch noe å jage. Spilløkten din gir ham litt kvalitet en-til-en-tid med deg, pluss at det sliter ham i prosessen.

Du er sjefen

I en vill ulvspakke er det tradisjon for at den sterke flokklederen spiser først. Alle andre får napp i det som er igjen. Når din elskede chum gir deg beinet sitt, kan han kjenne deg igjen som pakkeleder. Han vil sørge for at du får spise før han. Plukk den opp, gjør som du tar en bit, klapp ham og gi den tilbake til ham. La Buster vite at du er takknemlig for den vennlige gesten hans, men han kan fortsette og nyte godbiten.

Jeg stoler på deg

Noen hunder er besittende av leker, bein og mat. De vil knurre eller knipse på deg bare for å nå ned for å hente deres spesielle besittelse. Men når valpen din tilbyr å dele noe med deg, som beinet hans, signaliserer han at han føler seg komfortabel med deg. Han stoler på deg nok til å la deg bite i beinet, og vet at du vil dele det med ham eller gi det tilbake.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 24 HOURS IN PACKING PEANUTS - OVERNIGHT CHALLENGE. We Are The Davises (Kan 2024).

uci-kharkiv-org