Probiotika for katter

Pin
Send
Share
Send

Selv den kuleste pusekatten på blokken trenger litt ekstra hjelp til å håndtere de sporadiske anfallene med allergi, infeksjoner eller ekkel tarmfeil. "Vennlige", livsfremmende bakterier, som finnes i veterinærgodkjente probiotiske matvarer og konsentrerte tilskudd, kan bidra til å gi henne den ekstra hjelpen hun trenger.

Probiotika og fordøyelse

Probiotika bør være av spesiell interesse for de uheldige kattene der ute som ser ut til å ha mer enn sin del av diaré, oppkast eller forstoppelse. De nevnte "vennlige" bakteriene som finnes i probiotika, arbeider for å fremme en sunn tarm ved å hjelpe katten din til å fordøye viktige næringsstoffer som er nødvendige for jevn, problemfri fordøyelse.

Probiotika og antibiotika

Bruk av probiotika kan være viktig hvis katten din bruker antibiotika. Antibiotika er som teppebomber for kjæledyrets bakterier - tar ut både de dårlige og de gode bakteriene i eksplosjonen. Sammen med viruscellene blir også mange fordelaktige mikroorganismer bortkastet. Probiotika, administrert ved siden av antibiotika, kan hjelpe systemet hennes til å gjenvinne en sunn bakteriebalanse.

Probiotika og allergier

Å mate katten din probiotisk mat eller konsentrerte probiotiske kosttilskudd kan hjelpe immunforsvaret hennes til å opprettholde en sunn motstand mot irriterende mat eller luftbårne allergier, inkludert høysnue. De vennlige bakteriene som virker i probiotika, jobber hardt for å redusere de ubehagelige allergisymptomene, og kan til og med bidra til å forhindre diaré på grunn av disse allergiene.

Probiotiske kilder

Å legge til probiotika i kattens vanlige kosthold er lett luftig. Å blande et bedre merke med levende kultiverte yoghurt inn i kibblene hennes er en måte. Imidlertid synes mange eiere og oppdrettere at det er enklere og mer effektivt å bruke konsentrerte probiotiske pulvertilskudd som er tilgjengelige i de fleste dyrebutikker og online. De fleste av disse kosttilskuddene er nesten smakløse og aksepteres lett når de er skjult i kattens favorittrett.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Roliga Katter 2015. Roliga Djur (September 2024).

uci-kharkiv-org