Hvorfor spiser valper kaken?

Pin
Send
Share
Send

i Et valpebilde av Sdanimel fra Fotolia.com

Coprophagia er det vitenskapelige begrepet for å spise spiser. Hvis valpen din snacker på avføring, er du trygg på at det er en naturlig eller ekkelt oppførsel. Det er noe i baugen som han ikke får fra måltidene.

Muntlige fiksasjoner

Hvis du er kjent med menneskelige ungdommer, vil du huske et stadium der et barn prøver å legge alt han kan nå og plukke opp i munnen. Valper går gjennom et lignende stadium. Et element som valpen din kan nå og hente kan være avføringen hans. Hvis du valpen gjør dette, må du ikke overreagere. Han vil sannsynligvis ikke forstå hvorfor du er opprørt på dette stadiet av livet hans. Oppmuntre ham til å tygge på egnede leker. De fleste valper vokser ut ønsket om å spise kak.

Kosthold

En eldre valp, som er avvent en stund og spiser kommersiell valpemat eller hjemmelagde måltider, kan spise kake for å oppfylle ernæringsmessige behov. Forsikre deg om at valpen din ikke får for mye korn i måltidene sine - kjøtt bør være den viktigste ingrediensen. Snakk med veterinæren din om problemet. Hun bør anbefale riktig diett for valpen din som kan stoppe den stygge vanen hans.

Merk følgende

Valper trenger mye oppmerksomhet fra eierne. Hvis du er ute av huset det meste av dagen, og han er igjen alene, vil han sannsynligvis komme inn i ting. De tingene inkluderer du-vet-hva. Hvis han er kasserte mye av tiden og ennå ikke er husbrutt, er det et annet incitament for ham å spise avføring. Hunder liker å holde hulene rene, og kassen blir hans hi mens han er i den. Hvis du skjeller ham for å spise spiser, er det oppmerksomhet, selv av den negative variasjonen.

Forebygging

Hvis valpen din begynner å spise kjepp regelmessig, og veterinæren ikke kan finne en diett eller medisinsk grunn til det, er forebygging verdt et kilo kur - eller kilo konsumert avføring fra hunden. Rydd opp kutten med en gang, enten du tar valpen din på tur eller slipper han ut i hagen. Siden du sannsynligvis jobber med husbrudd også, ros ham når han "går", og kvitt bevisene umiddelbart.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Jeg har fått meg hund! A (Kan 2024).

uci-kharkiv-org