Hvordan få en valp fra å spise løv og skitt

Pin
Send
Share
Send

jeg far med sønn og hund på høstløvbilde av Pavel Losevsky fra Fotolia.com

I valpens sinn er hundemat for de som taper, mens skitt og blader er måltidene til mestere. Men smuss og plantemateriale er ikke trygt for noen hunder. Trening og trening forhindrer atferden i de fleste tilfeller, men en tur til den skumle veterinæren kan være nødvendig.

Trinn 1

Lær hunden din "la det være" -kommandoen. Hold en av favorittgodene hans i hånden din, og vis den for ham ved å flytte den nesten helt opp til munnen, men ikke la den ivrige tungen snappe den opp. Si "la det være" autoritativt og lukk hånden over godbiten. Ikke trekk hånden din; du vil at han skal prøve sitt beste for å få godbiten fra deg. Det andre han flytter hodet fra hånden din, roser ham og gir ham en godbit med den andre hånden. Gjenta dette om og om igjen, slik at valpen din jobber hardere for å få belønningen ved å legge godbiten på gulvet, vente noen sekunder før du gir ham belønningen, trener ham med båndet og trener med faktiske blader og skitt.

Steg 2

Se valpen nøye mens du er på tur. Bruk alltid "la det" -kommandoen når du merker at han går etter et blad eller en smuss, og prøver å holde deg utenfor områder som er fylt med blader og de med bare flekker av smuss. Noen valper prøver å smyge seg inn på en smart måte ved å holde hodet lavt mot bakken og deretter snappe på nærmeste blad eller haug med skitt når du minst forventer det. Hvis det er tilfelle med den lille fyren din, er det best å gå på fortau eller langs kantene av gresset.

Trinn 3

Lek med valpen din, ta ham med på daglige turer og trene regelmessig lydighetstrening. Lydighetstrening vil gjøre "leave it" -kommandoen enda mer vellykket, og trening hjelper til med å stimulere valpen din, mens turer og spilletid lar ham brenne av seg energien. Hvis han har lov til å løpe fritt i hagen din, må du alltid la noen leker være ute for å holde ham opptatt. Dispensere er spesielt nyttige for å holde oppmerksomheten hans.

Trinn 4

Bruk snute hvis valpen din krysser rundt i hagen din uten bånd. Hvis valpen din fremdeles viser interesse for smuss og går etter at du har gitt ham mye fysisk og mental trening, er en kurvmunnkurv et utmerket alternativ. Kurvkurver tillater ham å åpne munnen slik at han kan buke og drikke vann, men det vil ikke være smuss eller blader i magen etter at han er ferdig med å boltre seg utendørs.

Trinn 5

Ta ham til veterinæren. Mens mange valper spiser ting de ikke skal fordi de kjeder seg, eller på grunn av tvangsmessig oppførsel, gjør noen det fordi de lider av en medisinsk tilstand. Hvis valpen din insisterer på å spise smuss og forlater til tross for ditt beste for å fraråde ham, må du avtale en avtale med veterinæren for å være sikker på at han er sunn.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: The Great Gildersleeve: Jolly Boys Election. Marjories Shower. Gildys Blade (Juli 2024).

uci-kharkiv-org