En oppskrift på hundesmak som er lett å lage uten gjær

Pin
Send
Share
Send

Noen få bit fullkokt gjærbrød er greit, men gjærdeig er giftig for hunden din, ifølge American Society for the Prevention of Cruelty to Animals. Et alternativ er gjærfrie persillekjeks, en oppskrift som inneholder flere sunne ingredienser og en pustefrisker. De er trygge for kjæledyret ditt, enten det er rå eller kokt.

Persille kjeks

Den enkle å lage oppskriften på persillekjeks er fra arkivene til Valley Natural Foods, et andelslag i Burnsville, Minnesota. Persille kjeks er en av oppskriftene co-op delte som en demonstrasjon av hvordan du kan lage mat til kjæledyret ditt ved hjelp av trygge, næringsrike og hele ingredienser. Hunder som samplet resultatene var fornøyde pooches. Mer til din tilfredshet er det enkelt å lage.

Ingredienser

Oppskriften krever 3/4 kopp ferske hakket persilleblader og ømme stilker; 1/4 kopp finrevet gulrot, 1 ts vegetabilsk olje; 3/4 kopp hel hvetemel, 1/2 kopp fint maismel; 1/2 ts bakepulver og 1/4 kopp vann. Hvis du vet at hunden din har kornallergi, kan du erstatte maltfrø med maismel.

Bruksanvisning

Forvarm ovnen til 350 grader F. Bland de tørre ingrediensene og sett dem til side i en bolle. Hakk persille, raspe gulrot og bland dem i en liten bolle med oljen. Tilsett deretter persilleblandingen til de tørre ingrediensene, og bruk en konditor til å blande. Tilsett vann og bland med hendene slik du ville elte deigen. Øs små teskjeer deig og flatt dem i halv dollar på et bakeplate. Stek i 15 til 18 minutter, til de er lett gyldne. Når persillekjeks er avkjølt, kan du oppbevare dem i en container opptil en uke

Behandle trening

Din hund vil elske hjemmelagde ferske godbiter; de vil tjene sammen med ros når du bruker dem på trening. Lær for eksempel hunden din korte og enkle kommandoer, som for eksempel Sit, og beløn handlingen umiddelbart med et ord av ros og en godbit. Eller bruk disse godbitene for å forsterke allerede trente kommandoer i spesielle oppdateringsøkter. Hunder er matmotiverte; de vil helt sikkert sitte for persille kjeks. Ikke mat for mye godbiter.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: The classic! Oppskrift på hjemmelagde boller. Sett deigen varmt så hever den fortere. TINE Kjøkken (Juli 2024).

uci-kharkiv-org